Logo for Metakognitiv Terapi Oslo (MKT Oslo)

Metakognitiv Terapi Oslo (MKT Oslo)

Logo for Metakognitiv Terapi Oslo (MKT Oslo)

Om

Metakognitiv Terapi Oslo er en psykologklinikk i hjertet av Oslo som tilbyr effektiv og spesialisert behandling for blant annet angst, OCD, stress, lav selvfølelse, depresjon og overtenking – i trygge og innbydende omgivelser. Klinikken ble etablert i 2019, og har siden vokst til å bli en av Norges største private aktører innen psykologisk behandling.

Vi tar imot både deg som strever med lettere plager, og deg som står i mer sammensatte utfordringer. Ingen problemer er for små eller store. Hos oss møter du et varmt og engasjert team som ønsker at du skal føle deg godt ivaretatt – og få en positiv opplevelse gjennom hele forløpet.

Siste vurderinger av Metakognitiv Terapi Oslo (MKT Oslo)

Trygg og dyktig

Psykolog: Ida Marie Fagerhøi Skrevet

Ida er en utrolig dyktig psykolog som viser stor interesse for faget og klienten! Hun er engasjert, noe som smitter :)

Veldig bra

Psykolog: Erik Palm Skrevet

Syns at denne typen terapi fungerte godt. Bedre enn andre former terapi jeg har forsøkt tidligere. Veldig fornøyd med Erik som psykolog! Anbefales

Empatisk, kunnskapsrik og medmenneskelig

Psykolog: Caroline Skoe Gulvik Skrevet

Har forsøkt kognitiv adferdsterapi tidligere uten at det funket for meg.
Etter å ha samarbeidet med Caroline føler jeg at jeg mestrer hverdagen bedre!
Hun viser mye empati i møte med mine problemer. Deler god kunnskap om hvordan metakognitiv terapi funker, og kom med eksempler på lignende tilfeller så jeg ikke følte meg seg så alene i egoet sitt.
Hun er medmenneskelig og utrolig engasjert i jobben sin. Noe som gjør henne til en god psykolog!
Anbefaler virkelig å bruke Caroline for de utfordringene du har i hverdagen, både store og små.

Dyktig, empatisk og lett å åpne seg for

Psykolog: Emilie Andersen Skrevet

Jeg kom til Emilie da jeg var langt nede pga helseangst som hadde tatt over store deler av livet mitt. Hun lærte meg teknikker for hvordan jeg skulle forholde meg til mine tanker og jeg oppdaget hvor mye tid jeg brukte på uhensiktsmessig grubling! Etter 10 timer med Emilie så føler jeg meg som et nytt menneske. Hun er utrolig lett å åpne seg opp for, og med en varme og humor lærer hun bort metoder fra MKT som man kan ta med seg resten av livet. Evig takknemlig for at jeg traff henne, anbefales på det sterkeste!

Lyttende og behagelig

Psykolog: Caroline Skoe Gulvik Skrevet

Etter mange år med generalisert angst ville jeg prøve MKT terapi. Hadde ikke troen på dette for prøvd mye annet som ikke har hjulpet. Skjønte ingenting de første 2-3 gangene men samtidig følte jeg meg litt bedre. Trodde jeg var inne i en god periode. Men så kom angsten. Etter ytterligere 5 timer merket jeg at jeg stadig ble bedre og bedre. Avsluttet hos Caroline med godt mot. Etterpå fulgte jeg med på et web kurs på 9 timer. Nå har jeg vært helt bra i 4mnd. Kjenner av og til angst og bekymring men istedenfor å være der i dagevis forsvinner det etter noen minutter. Dette var redningen for meg. Takk til Caroline og de to som hadde web kurset