Logo for Metakognitiv Terapi Oslo (MKT Oslo)

Metakognitiv Terapi Oslo (MKT Oslo)

Logo for Metakognitiv Terapi Oslo (MKT Oslo)

Om

Metakognitiv Terapi Oslo er en psykologklinikk i hjertet av Oslo som tilbyr effektiv og spesialisert behandling for blant annet angst, OCD, stress, lav selvfølelse, depresjon og overtenking – i trygge og innbydende omgivelser. Klinikken ble etablert i 2019, og har siden vokst til å bli en av Norges største private aktører innen psykologisk behandling.

Vi tar imot både deg som strever med lettere plager, og deg som står i mer sammensatte utfordringer. Ingen problemer er for små eller store. Hos oss møter du et varmt og engasjert team som ønsker at du skal føle deg godt ivaretatt – og få en positiv opplevelse gjennom hele forløpet.

Siste vurderinger av Metakognitiv Terapi Oslo (MKT Oslo)

Lyttende og behagelig

Psykolog: Caroline Skoe Gulvik Skrevet

Etter mange år med generalisert angst ville jeg prøve MKT terapi. Hadde ikke troen på dette for prøvd mye annet som ikke har hjulpet. Skjønte ingenting de første 2-3 gangene men samtidig følte jeg meg litt bedre. Trodde jeg var inne i en god periode. Men så kom angsten. Etter ytterligere 5 timer merket jeg at jeg stadig ble bedre og bedre. Avsluttet hos Caroline med godt mot. Etterpå fulgte jeg med på et web kurs på 9 timer. Nå har jeg vært helt bra i 4mnd. Kjenner av og til angst og bekymring men istedenfor å være der i dagevis forsvinner det etter noen minutter. Dette var redningen for meg. Takk til Caroline og de to som hadde web kurset

Veldig fornøyd

Psykolog: Ida Marie Fagerhøi Skrevet

Fikk god behandling som hadde rask virkning. Etter å ha prøvd flere ulike psykolog-tjenester følte jeg endelig at jeg var på riktig sted og at jeg ble bedre. Vil absolutt anbefale!

Tillitsvekkende

Psykolog: Ida Marie Fagerhøi Skrevet

Positiv
Var god på aktiv lytting
Ga meg ny kunnskap på en forståelig og grei måte
Fikk meg til å slappe av

Tilstede, dyktig og varm

Psykolog: Ida Marie Fagerhøi Skrevet

Jeg kom til Ida med panikkangst og frykt for selve eksistensen - Ida møtte meg med forståelse og en stor faglig dyktighet. Etter rundt 6 timer er jeg markant bedre, og er mye mindre og sjeldnere redd. Jeg oppfatter Ida som veldig tilstede, skarp, dyktig og varm. Behandlingen er rett på sak, ikke noe tulleprat. Anbefaler henne på det varmeste.

Betryggende

Psykolog: Ida Marie Fagerhøi Skrevet

Vår sønn på 15 år har hatt stort utbytte av behandling hos Ida. Han fikk tidlig tillit til henne og stolte på at det hun rådet til og fortalte ville fungere. Dette var helt avgjørende for vår sønn i den sårbare situasjonen han hadde havnet i gjennom sykdom. Slik vi ser det samarbeidet han med Ida om å bli frisk. Og i dag er han tilbake på skolen, helt uten stress eller angst. Han opplever ikke kvalme lenger, han er ikke redd. Han har gjennom eksponeringen og samhandling med venner kommet «tilbake til seg selv». Det har vært utrolig trygt også for oss foreldre å ha Ida så tett på. Hun har vært tilgjengelig på mail gjennom hele døgnet, er vår opplevelse. Hun har vært til stor støtte og hjelp og vi er svært takknemlige..