Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legesenteret Mariero
Oversett!
Lege: Tore Hjortland SkrevetFikk min første fastlege på Vestlandet i 2011. Ble totalt oversett og alt jeg sa ble bagatellisert. Fikk beskjed om at psykolog var bortkastet penger og tid, fordi det ikke ville fungere.
Anbefales ikke!
En fantastisk lege
Lege: Karen Christensen SkrevetJeg har vært pasient hos Karen i rundt 3 år, og føler meg både ivaretatt og hørt. Dette gjelder generelt, men også særlig den siste tiden da jeg er gravid i 6. måned med de bekymringer og plager som medfølger. Hun er enkel å snakke med, tar det jeg sier på alvor, og gir god oppfølgning. Hun er tidvis utilgjengelig når jeg kunne ønsket meg time, men hun er alltid ledig noen dager senere så jeg opplever det aldri som et problem.
Kunskapsrik og grundig
Lege: Tore Hjortland SkrevetEn lege som får meg til å forstå at det er jeg som
pasient kan gjøre mye for egen helse i kombinasjon
med medikamenter.
Unnvikende og passiv
Lege: Tore Hjortland SkrevetSom behandler virker han unnvikende og litt for korttenkt i sine vurderinger: Før og etter at jeg hadde vært i spesialisthelsetjenesten ville han ikke ta stilling til noe konkret, og de underliggende problemstillingene ble bare verre over tid. Legen forholdt seg passiv til at jeg befant meg i en vedvarende akutt krisesituasjon, og stilte ikke spørsmål om hvordan jeg hadde det. Han virket i det hele tatt forutinntatt.
Veldig fornøyd
Lege: Tore Hjortland SkrevetTore har alltid vært en dyktig rolig støttende fastlege både til meg selv og til barnet mitt.
Han roer meg alltid ned og jeg går hjem med en god følelse pluss god plan hva jeg måtte gjøre for å bli bedre. Anbefaler!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?