Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holmen Legesenter
Fantastisk lege
Lege: Hege Høivik SkrevetDr. Høivik er den beste fastlegen jeg har hatt. Hele familien går til henne. Hun lytter og er interessert i hva pasienten har å si. I tillegg er hun flink å forklare. Vi er veldige fornøyde!
Vennlig og seriøs fastlege
Lege: Tine Robberstad SkrevetJeg hadde Tine Robberstad som fastlege i ca ett år. Jeg har vært utrolig fornøyd. Følte alltid at hun tok både meg og jobben hennes seriøst. Tok seg tid til å forklare om noe var uklart. Jeg likte godt selve legekontoret også, god service i skranken og ingen lang ventetid i telefon eller å få time. Jeg kan trygt anbefale Tine til andre.
Flink lege!
Lege: Tine Robberstad SkrevetVeldig flink og grundig. Bruker god tid på å bli kjent med deg. Hun har hjulpet meg mye og er forresten veldig hyggelig. Kan anbefales!
Ikke fornøyd
Lege: Tine Robberstad SkrevetJeg er ikke fornøyd med Tine Robberstad. Synes hun virker litt selvgod i yrket. Hun har lang ventetid når du kommer så du sitter å venter i minimum 30 minutter, og når du først endelig få komme inn så preger forsinkelsen kvaliteten på undersøkelsen. I gjennomsnitt de gangene jeg har vært der har jeg vært inne på kontoret max 2 minutter. Føler ikke hun bruker tid på deg og føler meg ikke hørt.
Sympatisk og dyktig lege
Lege: Hege Høivik SkrevetKjenner meg ikke igjen i mye av det negative mange skriver her. Jeg opplevde å få en revmatisk sykdom, som har vært veldig vanskelig å sette en diagnose på, grunnet stadige endringer og forskjellige symptomer. Har fra før liten legehistorikk, men etter jeg fikk denne sykdommen har jeg vært sykemeldt i en lengre periode. Har nå startet behandling med medisiner og er mye bedre enn jeg var for ett år siden. Selv om vi enda ikke har en klar diagnose på sykdommen, så er vi på sporet av noe. Mye av dette kan jeg takke Hege for, som har henvist meg videre og fulgt meg godt opp på alle plan. Jeg er storfornøyd med å ha henne som min fastlege!