Om vurderingeneSiste vurderinger av Limbra Vestkanten
Dyktig, nøye, fleksibel
Kiropraktor: Erlend Aastveit SkrevetHan er veldig flink til å tilpasse behandlingene etter behovene jeg har. Om noe ikke funker, prøver han noe annet. Han er dyktig med nåler og bruker gjerne andre utstyr som trykkbølge og laser også. Han husker meg som pasient og kommer raskt i gang med behandlingen. Anbefales sterkt.
Erlend eller ingen
Kiropraktor: Erlend Aastveit SkrevetErlend er skikkelig dyktig, og hvert besøk hos ham fikser mine vondter. Han er allsidig, og bruker en kombinasjon av forskjellige teknikker for å oppnå best mulig resultat. Jeg har tidligere vært hos andre kiropraktorer, men i mange år nå har det vært Erlend som gjelder - eller ingen. Veldig, veldig fornøyd!
Kunnskapsrik, dyktig og grundig
Kiropraktor: Erlend Aastveit SkrevetDyktig og flink. Tar pasienten på alvor, og også veldig god på oppfølging når tilstanden endrer seg. Han har hjulpet meg med rygg og armer, både manuelt og med nålebehandliger.
Lett å bestille time hos og rask å gi tilbakemelding hvis noe skjer.
Jeg anbefaler Erlend Aastveit på det varmeste!
Dyktig, genuin og trygg kiropraktor
Kiropraktor: Cristopher Antonsen SkrevetCristopher er ein dyktig kiropraktor på mange måter. Han lytter til pasienten og bryr seg genuint om dine plager, samt at han vil hjelpe.
Etter fyrste time følte eg meg godt ivaretatt og trygg. Dette er ein kiropraktor som har mykje kunnskap, og veit kva han gjer.
Kvar time har han alltid tatt meg i mot med godt humør og eit smil.
Anbefaler han på det sterkaste :)
Kjempe flink med småfolk!
Kiropraktor: Kine Krøger SkrevetVeldig flink med datteren min som hadde en del låsninger etter seteleie i svangerskapet. Hun hadde en veldig ro og trygghet, og hadde veldig ro under behandlingen. Følte meg veldig trygg under behandlingen og kommer til å gå til henne igjen.
Selv gått til en annen behandler i samme klinikk som anbefale Kine fordi hun holdt på å ta spesialist utdanning på babyer.
Tipper hun er flink med voksne folk også! :) Virker veldig profesjonell og faglig dyktig!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?