Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hobøl Legekontor DA
Dyktig og omsorgsfull
Lege: Einar Wettre Unsvåg SkrevetMeget dyktig, flink til å følge opp og henviser raskt til spesialist ved behov. Er meget godt fornøyd med ham.
Dårlig til å lytte
Lege: Einar Wettre Unsvåg SkrevetJeg føler at han er veldig dårlig til å lytte til deg. Kommer aldri til og forstår ikke problemet ditt når du spør om noe. Stresset en opp og føler seg dobbelt så stresset etter legebesøket. Har hatt han i mange år men er dessverre ikke fornøyd ned den legen
Grundig og lyttende.
Lege: Einar Wettre Unsvåg SkrevetBlid hyggelig og imøtekommende. Går grundig til verks. God til å lytte.
God til å informere. Bruker god tid. Får meg til å slappe av.
God til å prate
Lege: Einar Wettre Unsvåg SkrevetEr på jakt etter ny lege. For som sagt han er veldig god til å prate og fult ikke så god til å lytte. Føler meg ikke ivaretatt og ei heller at jeg blir tatt på alvor.
Sender deg raskt videre til spesialist
Lege: Einar Wettre Unsvåg SkrevetHar hatt flere forskjellige lidelser som det er greit nå få vurdert av spesialist. Har lett fått gehør for å bli sendt videre til spesialist, og er godt fornøyd med han som fast/allmennlege. Vært hos han siden 2002, og har ingen negative anmerkninger selv med flere veldig forskjellige diagnoser.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?