Flesland Tannlegesenter AS

Kontakt

Telefonnummer55 98 99 0055 98 99 ...
Kokstadflaten 36, 5257 Kokstad 5257 Kokstad
Flesland Tannlegesenter AS holder til i Bergen

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Priser

Ingen prisinformasjon er registrert på denne klinikken.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(2)
2 vurderinger
Behandling
(2)
2 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(2)
2 vurderinger
Pris
(1)
1 vurdering

Siste vurderinger av Flesland Tannlegesenter AS

Det lykkelige valg!

Tannlege: Lillian Hansen Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

I de to siste årene av min mors liv var Lillian hennes tannlege. Da min mor ikke lenger kunne komme seg opp trappene til sin tannlege gjennom mer enn 25 år, fant vi Lillian. Det er jeg utrolig glad for! Lillian behandlet min mor med respekt, omtanke og stor profesjonalitet, slik at også jeg fikk stor tillit til hennes arbeid som tannlege. Hun gjorde det som måtte gjøres for å ivareta min mors tannhelse, men heller ikke mer - det var åpenbart ikke en del av denne tannlegens strategi å overbehandle for inntjeningens del. Hvis valget stod mellom ulike løsninger, gav hun gode råd om de ulike alternativene, men lot valget være opp til oss.
Også tannlegens faste hjelper opplevde jeg som hyggelig, serviceinnstilt og dyktig.
For personer med rullestol er dette tannlegekontoret et funn: Det er HC-parkering rett utenfor inngangsdøren og for øvrig god parkeringsplass, alle dører har døråpner og heisen holder også dagens krav. Her er det lett å manøvrere rulllestolen, enten du blir trillet eller sørger for fremdriften selv. Så får det heller våge seg at kontoret ligger litt "bortgjemt" på Kokstad.

Utrolig flink og serviceinnstilt tannlege

Tannlege: Lillian Hansen Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Trengte tannlegetime raskt og ringte inn til Flesland tannlegekontor i håp om at de hadde muligheter for å ta meg inn på kort varsel. Fikk time dagen etter og har gått til dit flere ganger i ettertid. Lillian er dyktig, smilende og utrolig serviceinnstilt. Blir alltid møtt med et smil og føler meg godt ivaretatt. Tidligere var jeg redd for å gå til tannlegen, men nå er det ingen problem lengre!