Om vurderingeneSiste vurderinger av Dental & Dermal
Den beste tanlege i Oslo
Tannlege: Chenxiao Li SkrevetKlinikken er både moderne og meget ren. Tannlege Li er høyst profesjonell og veldig behagelig og ha med å gjøre. Hun er blitt min faste tannlege favorite nå over de siste 4 årene jeg ble svær overrasket over hvor bra klinikken er. Og arbeidet hun gjorde første gang på mine tenner Absolutt verdt besøket, mye bedre enn andre tannklinikker på rådhuset plassen, kun 200 meter fra Nasjonalteateret stasjon.
Veldig bra
Tannlege: Chenxiao Li SkrevetJeg har brukt dr. Li ved Dental & Dermal som tannlege i flere år, og er svært fornøyd. Hun arbeider profesjonelt, grundig og med stor omtanke, noe som gjør behandlingen både trygg og skånsom. Jeg kan varmt anbefale henne til andre som ønsker en dyktig og omsorgsfull tannlege.
Veldig flink!
Tannlege: Chenxiao Li SkrevetFår utført såkalt usynlig tannregulering, Invisalign, hos henne.
Veldig proff og hyggelig. Anbefales.
Best
Tannlege: Chenxiao Li SkrevetJeg har henne som fast tannlege siden 2014 ca. Hun er den beste jeg har hatt i hele mitt liv. Jeg anbefalte mange andre og de er veldig fornøyd.
En ung og dyktig tannlege!
Tannlege: Chenxiao Li SkrevetJeg er veldig fornøyd med Dr. Li. Hun tok seg god tid, var tålmodig og forsiktig. Klinikken er ren og moderne, og ligger bare 500 meter fra Nationaltheatret – lett å finne fram.