Siste vurderinger av Onlinepsykologene
Fantastisk
Henrik Storjord Ramstad SkrevetLyttende og gir gode, nyttige råd.
Han har bidratt stort til at jeg er blitt modigere og sterkere til å ta fatt på endringer til det beste for meg.
Anbefales 👍👍
Trygg
Elise Askheim Johansen SkrevetHar vært i kontakt med Elise noen ganger via videochat og er foreløpig så fornøyd som jeg føler jeg kunne vært!
Har hatt utfordringer med å åpne meg for annet helsepersonell tidligere, mens hos Elise kjentes det som utrolig trygt å dele. Hun er en utrolig god lytter som så mine behov meget raskt og som tilpasset seg utmerket deretter. Skulle gjerne møtt på henne tidligere.
Forståelsesfull og dyktig
Bjørnar Haara SkrevetDet var mitt første møte med en psykolog. Bjørnar er forståelsesfull, dyktig og ekstremt empatisk. Noe, som vil hjelpe deg på veien videre i ditt liv. Han lytter og hjelper deg underveis med å finne svar på det du trenger. Du styrer samtalene i ditt eget tempo. Jeg kan på det sterkeste anbefale Bjørnar Haara
Dyktig og aktivt lyttende
Bjørnar Haara SkrevetMin opplevelse er at Haara er en dyktig psykolog, som i tillegg til å lytte og støtte også hjelper deg til å grave i og reflektere rundt de viktige momentene av det du strever med. Han hjelper deg å komme videre, i ditt tempo.
Varm og forståelsesfull
Bjørnar Haara SkrevetJeg har gått i korttids psykodynamisk terapi hos Bjørnar Haara for problematikk knyttet til tilbakevendende depresjon og har hatt et enormt utbytte av det.
Bjørnar er en psykolog jeg opplevde det som lett og behagelig å samarbeide med, gav meg trygghet og støtte til å kunne tørre å gå litt mer i dybden og ta tak i uhensiktsmessige mønstre. Han er varm, empatisk og har stort rom for det som er vanskelig og vondt.
Bjørnar er også meget fleksibel og har ledig plass, noe som gjorde det mulig for meg å flere timer over et kortere tidspunkt, som jeg hadde et godt utbytte av.
Jeg anbefaler Bjørnar Haara varmt.