Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fredfoss Legesenter
Lege time / Helseattest fornyelse av førerkort
Lege: Stian Ødegaard Melcher SkrevetHei Stian, Takk for at jeg fikk plass hos deg.
Jeg trenger en time for å fremskaffe helseattest for fornyelse av mitt førerkort.
[navn fjernet av moderator]
God og trygg oppfølging
Lege: Stian Ødegaard Melcher SkrevetFøler meg trygg og godt ivaretatt. En lege som lytter. Følger opp og tar kontakt raskt. En lege jeg stoler 100% på. Gir gode råd
Fastlege
Lege: Stian Ødegaard Melcher SkrevetDette er den eneste legen som har vært grundig når det gjelder og sette seg inn i min helse , en som ser deg og sjekker deg , ikke bare ser ned i skjermen .forklarer på en måte slik pasienten kan lett forstå kommunikasjonen .en du kan sparre med og som er glad i og ta vare på andres helse .
Veldig flink lege.
Lege: Stian Ødegaard Melcher SkrevetEr veldig engasjert når jeg som pasient har et problem. Flink til å følge opp pasienter i etterkant. Er veldig fornøyd med fastlegen min.
[Navn fjernet av moderator]
Meget kunnskapsrik og høy kompetanse
Lege: Stian Ødegaard Melcher SkrevetHar brukt Stian i mange år og maken til god lege finnes ikke. Er meget kunnskapsrik og høy kompetanse og er veldig rask med å sende meg videre om det har vært behov for spesialist ell.
[Navn fjernet av moderator]
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?