Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holmestrand Legesenter
Hyggelig og lydhør lege
Lege: Omri Maimon SkrevetEn veldig behagelig lege som tar seg god tid og virkelig lytter. Skulle derimot ønske at det var en litt hyggeligere tone når man kontakter legekontoret per telefon eller over disk.
Flott lege,som virkelig ser deg,å tar deg på alvor!!
Lege: Omri Maimon SkrevetFantastisk legen, han lytter , uten å se på klokken om det nærmer seg neste pasient, klarer samtidig å unngå veldig lange ventetider for å komme inn.
Han har alltid et smil på lur, lyte og er veldig dyktig lege. Anbefales på det sterkeste!
Utmerket lege!
Lege: Artur Smet SkrevetJeg har hatt Artur Smet som fastlege i ca 15 år og har bestandig vært fornøyd med fastlegen min.
Upåklagelig!
Hyggelig lege
Lege: Omri Maimon SkrevetHar veldig bra inntrykk av lege, men ikke så bra inntrykk av selve legekontoret. Både legen og vikaren har jeg vært fornøyd med.
Har fått flere ganger småsnerpete svar når jeg har ringt eller møtt opp resepsjon. Vurderer derfor å bytte lege. Man vil ha grei behandling i en sårbar situasjon.
Kommuniserer godt!
Lege: Omri Maimon SkrevetKommuniserer godt, og får deg til føle at du blir tatt hånd om, og det er vel det det handler om?
At han i tillegg er blid og humoristisk skader heller ikke!
Veldig fornøyd. :)