Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stilla Legesenter
Veldig profesjonell.
Lege: Malthe Damtoft Poulsen SkrevetBeste fastlege som jeg har hatt.
Veldig profesjonell og effektiv behandling, kort ventetid. Jeg kan anbefale.
Styr unna!
Lege: Malthe Damtoft Poulsen SkrevetAvfeier mye av det jeg sier, følger ikke opp ting, må mases på for å rette opp feil. Glemmer ofte å ringe når vi har tlf time. Alltid forsinket når vi har legetime, alt fra 30 min til 2 timer.
Mye manglende arbeid som har gått ut over mæ på flere måter. E du kronisk syk og treng tett oppfølging så styr unna, han e ikke rette legen for sånt, siden han ikke tar sæ tid til å sette seg inn i de diagnosene man har.
God lege
Lege: Mariell Leinan SkrevetSå takknemlig for å ha fått Mariell som fastlege! Hun lytter, og spiller på lag med meg som pasient. Kommer med gode råd, og henviser videre der det trengs! Hun tror på meg som pasient, og har aldri opplevd at hun avfeier meg. Har vært veldig fornøyd med henne!
Arrogant lege som gir utrykk for å kunne mer enn hun kan
Lege: Ann Karine Andersdatter Gaup Olsen SkrevetEr ikke gehør med pasient eller pårørende, lytter ikke til observasjoner som er gjort. Bedømmer pasient klinisk, uten å kjenne pasient like godt som pårørende.
Oppleves frekk å useriøs. Hever stemme å starter diskusjon i en uheldig/uhørt situasjon for pasient å pårørende.
Lege som bryr seg!
Lege: Malthe Damtoft Poulsen SkrevetMalthe gir det inntrykket at han virkelig bryr seg om pasientene sine, og vil gjøre alt han kan for å hjelpe med pasientens helseproblemer.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?