Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skøyen Helsesenter AS
Ikke fornøyd
Lege: Linda Rui SkrevetJeg har vært hos Linda flere ganger, men har nå valgt å bytte fastlege. Linda er for så vidt en hyggelig dame, men jeg opplever henne som uinteressert i å finne beste løsning for meg og min helse. Hun gir lite informasjon, og jeg har nærmest måttet mase meg til å ta prøver som i etterkant viste seg å være nødvendige. Hun har også gjort flere slurvefeil. Jeg har hatt følelsen av at jeg måtte være min egen fastlege.
Dyktig og seriøs lege
Lege: Linda Rui SkrevetLinda Rui har vært min fastlege i to år og jeg har utelukkende positive erfaringer. Hun har alltid tatt meg seriøst, uansett hva slags problemer jeg har kommet med, og hun er veldig løsningsorientert. Hun er rolig, god til å kommunisere og bryr seg om sine pasienter.
En lege som virkelig bryr seg!
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetJeg kjører i nesten 1 1/2 time for å dra til legen fordi jeg ikke vil bytte fastlege. Marianne bryr seg genuint om sine pasienter og jeg går alltid fra legen med en opplevelse av å bli hørt og forstått!
Anbefales på det høyeste!!
Veldig dyktig og sympatisk
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetDessverre slutter hun på Fagerstrand legesenter. Konstruktiv. Lytter. Overkjører ikke. Sier heller ikke ja til alt man foreslår, men avventer. Varmt menneske.
fantastisk lege
Lege: Marianne Bergan Vestnes SkrevetDet er første gang jeg har opplevd en lege som så tydelig bryr seg om pasientene sine. Hun er engasjert og lyttende og vekket tillit allerede i første konsultasjon. Hun tar seg tid til deg og forbereder seg før timen. Dermed hender det av og til at man må vente litt før timen. Det er det 100% verd.