Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynklinikk Nydalen
Trygg, empatisk og ansvarsfull
Lege: Åse Vikanes SkrevetJeg har gått hos Åse Vikanes i mange år. Føler meg svært bra ivaretatt. Hun er lydhør, empatisk og svært ansvarsfull.
Varm og kunnskapsrik
Lege: Åsmund Mjøen-Vigeland SkrevetEn sjelden kombinasjon av faglig trygghet og ekte omsorg. Åsmund får deg til å føle deg sett, trygg og godt ivaretatt fra første sekund. Han tok seg god tid til å svare på alt jeg lurte på, og ingen spørsmål var for dumme. Kan ikke anbefale nok!
Forsinket og dårlig lytter
Lege: Kristine Meidell SkrevetMeidell er ikke så god til å lytte, hun snakker fort og trekker egne slutninger før hun har hørt ordentlig etter.
Dessuten var hun veldig forsinket. En veldig stresset lege.
Hun burde bruke tiden på å lytte mer og snakke mindre, så hadde det blitt mer effektivt.
Flink gynekolog
Lege: Kristine Meidell SkrevetHar gått til Meidell i mange år, følger meg trygg hos henne og føler hun ser meg, og føler hun vil mitt beste.
Flink med forsinket
Lege: Kristine Meidell SkrevetJeg har vært hos Meidell flere ganger. Hun er faglig flink og har kommet med mange gode råd og innspill. Hun er også hyggelig og forklarer godt underveis. Problemet er at hun aldri holder tidsskjema. Disse forsinkelsene har medført at jeg har måtte dra før timen da jeg må tilbake på jobb. Jeg har gitt opp å ta andre timer enn den første pga at forsinkelsene blir verre utover dagen. Men hun er dessverre også alltid forsinket til første time. Det ender stort sett alltid med at når jeg endelig kommer inn har jeg dårlig tid og vi haster igjennom undersøkelsen.
Hadde hun planlagt dagen sin bedre ville hun fått mer fornøyde kunder siden hun er så flink.