Gynklinikk Nydalen

Kontakt

Telefonnummer23 20 70 0023 20 70 ...
Gjerdrums vei 10D 0484 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(15)
15 vurderinger
Tilgjengelighet
(12)
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(14)
14 vurderinger
Service
(13)
13 vurderinger

Siste vurderinger av Gynklinikk Nydalen

Helt fantastisk!!

Lege: Camilla Stadheim Hellum Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg tok min første celleprøve hos henne og hun er helt fantastisk. Veldig behagelig og kunnskapsrik, og fikk meg til å slappe av. Hun forklarte alt hun gjorde og tok seg god tid til å undersøke alt.

Skal definitivt gå dit igjen!!

Hun gjorde at første gang jeg var hos gynekologen ble en fin opplevelse og at jeg virkelig ikke trenger å grue meg til neste besøk.

Superflink

Lege: Kristine Meidell Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har gått fast med mine problemer i flere år. Syns hun er flink og menneskelig. Ikke noe negativt. Anbefales

Kunnskapsrik, hyggelig og omsorgsfull

Lege: Camilla Stadheim Hellum Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Camilla er kunnskapsrik, omsorgsfull og veldig hyggelig. Tar seg god tid og gir gode forklaringer. Jeg følte meg godt ivaretatt.

Kunnskapsrik, trenger evner til å høre på pasienten

Lege: Kristine Meidell Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har gått til Kristin i nesten 10 år, og hun alltid har vært tålmodig og forklarende på ting. Stor skuffelsen etter siste timen. Legen var allerede forsinket og stresset, allikevel var forklarende under undersøkelsen som gikk i rekord fart. Etter undersøkelsen brukte hun tiden på markedsføring av en bok om overgangsalder. Jeg hadde noen spørsmål men fikk ikke komme på ordet. Legen var bestemt på at minne plager skyldes overgangsalder. Til slutt stjal jeg ordet og stilte et spørsmål, men legen snakket igjen om overgangsalder. Jeg gjorde henne oppmerksom på at hun misforstår spørsmålet, men bestemt sa hun at det gjør hun ikke. Jeg fikk med hjem lese lekse (2 sider) om overgangsalder, og fikk beskjed om at på nettet og de arkene får jeg svar på mine spørsmål. Nei, kjære legen. Det fikk jeg ikke.

Leit at slikt skal skje når man har ventet så lenge på å få timen, og tenkte endelig å få svar på mine spørsmål fra en kyndig person.

Dårlig mottagelse av resepsjonistene.

Lege: Åse Vigdis Vikanes Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Først vil jeg si at Meidell er veldig flink og føler hun er trygg og profesjonell innenfor sitt fagfelt. jeg føler meg veldig komfortabel når jeg har time hos hun. Likevel har jeg opplevd en del dårlige møter med resepsjonistene hos gynklinikk Nydalen. F.eks hadde jeg og Meidell planlagt at jeg skulle si ifra om noe ikke var som det skulle etter timen. Etter noen uker ringte jeg for å få ny time, men dette var ikke aktuelt for resepsjonisten. Det endte opp med at jeg måtte forklare hele situasjonen min, og årsaken til at jeg var hos Meidell i utgangspunktet, dette er private ting som jeg ønsker å kun dele med min lege. Jeg ga infoen i håp om å få en time, dette hjalp ikke. Dette er heller ikke første gang det har skjedd. Hver gang jeg ringer inn får jeg beskjed om at jeg ikke kan få time innen nærmeste fremtid, og om det er noe de i forværelset kan gjøre, har forklart dem årsaken hver eneste gang. 2 ganger har det endt opp med at jeg ikke har fått time. Sist gang endte jeg opp med å gå privat da jeg ikke hadde mye annet valg. Resepsjonistene er altfor nysgjerrige, vanskelige, irriterte, For påståelige, og for «rett frem». Mulig de har jobbet som resepsjonister lenge men er ikke disse jeg vil ha hjelp av.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste.