Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Raufoss kommunelegekontor
Fantastisk fastlege
Lege: Patrick Hovda Ekrem SkrevetPatrick er en fantastisk fastlege, føler virkelig jeg har vunnet lotto med han. Han er svært godt lyttende, behjelpelig med alle plager jeg har. Ikke bare er han fastlege men også kiropraktor, slik at familien min har fått hjelp med alle plager vi kunne ha.
Trygg og god lege
Lege: Patrick Hovda Ekrem SkrevetHar gått til Patrick i over ett år nå med både fysiske og psykiske problemstillinger, og føler meg alltid godt ivaretatt. Opplever ham som faglig dyktig og effektiv, og han tar seg tid til å lytte og forklare på en forståelig måte. Jeg er veldig fornøyd med denne legen.
Dyktig pålitelig lege
Lege: Patrick Hovda Ekrem SkrevetPatrick er flink og faglig dyktig og har en unik evne til å se pasientens behov. Kan varmt anbefales videre
Dyktig og kunnskapsrik!
Lege: Caroline Olsen SkrevetEn fantastisk lege som tar godt vare på helsen din. Dyktig i alle henseende. Tar riktige avgjørelser og god informasjon.
Anbefales til alle. 10 stjerner!
Hyggelig og behagelig å kommunisere på
Lege: Patrick Hovda Ekrem SkrevetTrygg og kompetent lege! Legen ga ekstra tid for behandling etter at jeg kom forsinket. Ordnet med resept og henvisning til spesialist.