Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavanger Legesenter Al-Gebory
Ukomfortabel
Lege: Hamed Al-Gebory SkrevetHvis du sliter med psykiske lidelse, lykke til. Her blir det møtt med alt annet enn forståelse. Gruer meg alltid til å gå inn og de er alltid veldig forsinket (30-40 min etter avtalt). Får nesten ikke snakket. Har dårlig humør og er veldig kald. Ingen sjel.
Eneste bra er at du får time relativt kjapt, men det hjelper kanskje ikke hvis timen er til ingen hjelp…
Må alltid ringe for å fornye resept, veldig trøttende.
Ikke anbefalt
Lege: Hamed Al-Gebory SkrevetJeg føler at jeg går over en grense når jeg har time her, siden han egentlig ikke har tid til meg. Han bagatelliserer det jeg tar opp, virker kun opptatt av penger, og kommer noen ganger med frekke kommentarer, noe som får meg til å føle.
Ingen kunnskap
Lege: Hamed Al-Gebory Skrevetjeg har i løpet av 6-7 måneder hatt problemer med klø i kroppen og etter flere besøk til legen, har han ingen peiling om hva det er og kan ikke hjelpe til. Han er ikke villig til å høre og er veldig arrogant. Han er veldig frekk. Og jeg har altid følt meg ikke velkommen til legen.
Kunnskapsrik og trofast
Lege: Hamed Al-Gebory SkrevetSvært flink og kunnskapsrik lege. Hører på det du har å si og kommer med løsninger.
Har vært fastlegen min i flere år.
Ønsker å bytte fastlegen
Lege: Hamed Al-Gebory SkrevetFastlegen uhufligman som alltid ta klient ikke på velkomelige måte , alltid han sein og sei ikke unnskjeld