Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sogndal legesenter
Seriøs
Lege: Nils Olof Andreas Englin SkrevetMine røynsler med Englin er gode. Han tek seg tid og prøver å forstå, og han er flink å lytta. Når det er noko han er i tvil om tek han seg tid og søkjer råd der kompetansen er eller han viser vidare til spesialist.
Dyktigere doktor skal du lete lenge etter
Lege: Marit Innerby Isaksen SkrevetDyktigere doktor skal du lete lenge etter! Har henne som fastlege i Sogndal og hun vil bli savnet om hun drar her fra. Hun har reddet mitt liv, og jeg er dypt takknemmelig for dette!
En lege man bør styre unna
Lege: Annelise Skeie SkrevetHun er umulig å få tak i.
Når du først kommer til henne har hun allerede bestemt hva som feiler deg før du åpner munnen
Profesjonell og direkte
Lege: Annelise Skeie SkrevetEg opplever Annelise som ein profesjonell lege. Ho er klar i si tale og "dullar" ikkje med pasientane. Eg har opplevd å få god behandling og oppfølging dei gangane eg har hatt bruk for legehjelp.
Oppmerksom og effektiv
Lege: Åsmund Bartnæs Rygg SkrevetGodt å kunne komme til en lege der en vet at en blir tatt på alvor. Han stiller gode spørmål og følger opp i ettertid. Han er også effektiv, men ikke på en måte som virker stressende eller 'mekanisk'. I tillegg er han både hyggelig og vittig, og tar deg godt i mot.