Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Knarvik legekontor
Somler og stresser
Lege: Marit Lauritsen Tepstad SkrevetFornye søknader og resepter kan ta opptil flere uker. Det har vært umulig å få akuttimer - jeg trodde alle fastleger må ha det? Det tar også uker å få time til vanlig konsultasjon.
Jeg har sittet nærmere 3 timer på venterommet. Dr. Tepstad roper inn en pasient som kommer ut igjen etter ca. 15-20 minutter. Så kan det ta veldig lang tid før hun roper inn neste pasient.
Tragisk
Lege: Marit Lauritsen Tepstad SkrevetVente i 2 timer, ingen informasjon. Dårlig behandling av kundene sine. En har 2 timer fri fra jobb for å gå til lege, etter det må en bruke fri uten lønn.
God fastlege
Lege: Kim Nguyen SkrevetFantastisk lege som vi har hatt i mange år.Har vert en god kontakt mellom oss og sykehuset.Flink til å lytte til pasienten og finne løsninger på våre helseproblem. Hilsen [Navn fjernet av moderator]
Alltid forsinket og stresset.
Lege: Marit Lauritsen Tepstad SkrevetVært hos henne noen ganger, aldri under 1 time på venterommet. Ene gangen nesten 3 timer..
Hun roter med resepter og sykemelding, skriver ikke ut riktig dose, klager på arbeidsmengde og stresser tilsynelatende med alt hun gjør.
Forvirret, stresser og lytter ikke
Lege: Marit Lauritsen Tepstad SkrevetJeg hadde mitt første besøk hos doktor Tepstad for noe tid tilbake, og er godt misfornøyd med opplevelsen hos henne.
Lang ventetid på å komme inn, og fremstår forvirret når hun roper opp pasienter. Hun er tydelig stresset når hun undersøker og stiller spørsmål, og jeg føler ikke hun lytter til hva jeg har å si.
Ber om henvisning til spesialist for plagene da jeg ikke føler meg ivaretatt av henne. Hun forteller da at hun henviser til en klinikk i Bergen.
Har nå fått innkallelse, i forbindelse med henvisningen hennes, i en helt annen by i et helt annet fylke.