Om vurderingeneSiste vurderinger av Maura Tannlegesenter
Kjempefornøyd
Tannlege: Semir Kazazic SkrevetKjempefornøyd med behandling. Veldig hyggelig og dyktig tannlege. Føler meg godt ivaretatt. Assistenten er også kjempehyggelig. Kan anbefales.
Den beste Tannlegen jeg har vært hos.
Tannlege: Semir Kazazic SkrevetHan tar meg på allvor da jeg er veldig redd for tannlegen. Får litt angst og sånn. Han har blitt godt kjent med meg og vet åssen han skal gjøre det på beste måte. Anbefales på det sterkeste.
Veldig bra inntrykk av Tannlege Semir Kazazic
Tannlege: Semir Kazazic SkrevetVeldig behagelig og rolig tannlege og komme til , han brukte god tid og tok hensyn til min tannlegeskrekk.
Han kan anbefales på det sterkeste. Hyggelig og rolig stemming på kontoret.
Et stort nei
Tannlege: Semir Kazazic SkrevetIntroduserte ikke seg selv,visste ikke engang navnet på tannlegen før etter timen. Behandlet tennene mine som om man skulle skiftet på sommerdekk. Hardhendt og tok ikke hensyn. Tok ikke engang opp stolen slik at jeg behagelig kunne skylle munnen under behandlingen. Tannlegeskrekken ble nesten aktivert igjen etter denne timen.
Superflink tannlege
Tannlege: Lill-Ann Ruud SkrevetLill-Ann utførerer behandlingen på en skånsom og profesjonell måte. Anbefales på det varmeste. Alltid blid og hyggelig