Om vurderingeneSiste vurderinger av Omega Klinikken
Veldig veldig flink og hyggelig!
Kiropraktor: Runa Hildegard Cooper Levorsen SkrevetRuna er min behandler, og fra første møte ble jeg møtt med varme, profesjonalitet og en genuin interesse for å hjelpe. Hun tok seg tid til å lytte, forklarte alt grundig og skapte en trygg og behagelig atmosfære.
Behandlingen var både effektiv og skreddersydd til mine behov. Jeg merket raskt bedring etter bare noen få behandlinger, og i tillegg fikk jeg gode råd og øvelser som har hjulpet meg i hverdagen.
Det er tydelig at dette er en fagperson som virkelig bryr seg om sine pasienter – både fysisk og mentalt. Jeg kan på det varmeste anbefale Runa til alle som ønsker profesjonell behandling i trygge og hyggelige omgivelser🥰
Tusen takk for hjelpen!☺️
Komplett behandler
Kiropraktor: Runa Hildegard Cooper Levorsen SkrevetJeg har helseutfordringer i rygg, hofter, nakke og skuldre og har prøvd det meste gjennom mange år. Ved en tilfeldighet kom jeg over et tilbud på Omegaklinikken, Oslo og tenkte å gi en ny tilnærming et forsøk.
Jeg har vært hos Runa noen ganger nå, og hun er en sjeldent positiv, sprudlende og kunnskapsrik kiropraktor.
Pga fibromyalgi og osteoporose har jeg ikke blitt ‘knukket’ men fått behandling med bl a laser, tørrnåler, trykkpunkt og massasje i tillegg til øvelser sendt på e-post.
Jeg vil anbefale Runa på det varmeste.
Vennlig hilsen [navn fjernet av moderator]
Dyktig behandler
Kiropraktor: Runa Hildegard Cooper Levorsen SkrevetDro til Runa med vond korsrygg og etter to behandlinger har det hjulpet veldig. Hun er dyktig og kunnskapsrik. Anbefales!
Anbefales på det sterkeste
Kiropraktor: Runa Hildegard Cooper Levorsen SkrevetJeg gikk til Runa for å behandle ryggsmerter. Det var første gang jeg gikk til kiropraktor, og Runa har vært veldig tålmodig, betryggende og profesjonell. Følte meg i trygge hender. Fikk massasje og behandling med kopper og nåler. Fikk også mange praktiske tips til øvelser som jeg kan gjøre på egen hånd.
Anbefales på det sterkeste!
Excellent practitioner
Kiropraktor: Matthew Charles Jenkins SkrevetMatt os very knowledgable and takes time to undsrstand ypur dymptoms becore discussing a treatment plan with you. This guy actually helps you feel better so don’t go if u just wanna be sykemeldet forever