Brattvåg Tannhelse AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Strandgata 44A 6270 Brattvåg
Brattvåg Tannhelse AS holder til i Haram

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Brattvåg Tannhelse AS

Anbefales

Pris

Alltid litt skummelt å skulle skifte tannlege etter å brukt den samme i mange år.
Valget ble enkelt da det var praktisk og nærmest min arbeidsplass her i Brattvåg. I tillegg hadde jeg hørt mye positivt om de som er tannleger her.
Det stemte. Rolige og behagelige tannleger. Flink å forklare og god oppfølging.
Etter flere år der jeg hadde komplekser over mine tenner fikk jeg utført en estetisk behandling og ble så fornøyd med smilet mitt. Så tusen takk. Har også fått god hjelp med både tannverk, rotfylling osv.

Veldig bra

Pris

Brattvåg tannhelse holder til i trivelige lokaler med topp moderne utstyr i sentrum.
Nikola Azanjac, som har vært min tannlege gjennom flere år, har et bredt fagområde og oppleves som svært dyktig. Han er behagelig som person og flink å forklare underveis.
Jeg har fått utført både rotfylling, satt på krone og har også slipt ned og satt fasetter på noen tenner hos ham. Dette kan ofte være en skummel greie, men takket være skånsomhet og forståelse for hvordan behandlingen oppleves for pasienten ble dette til helt OK opplevelser.

Trygghet og kvalitet

Pris

Gruer meg alltid litt til å dra til tannlegen, men Nikola får meg til å føle meg trygg og ivaretatt. Han viser virkelig stor lidenskap for tannpleie, kundeservice og estetikk. Det er stas å ha så dyktige tannleger i lille Brattvåg bygd.

Dyktige og behagelige tannleger

Pris

Jeg har vært kunde hos Brattvåg tannhelse i snart 5 år og er kjempefornøyd med den behandlingen jeg har fått. Jeg har til dels gått gjennom omfattende behandling med flere årlige besøk og er imponert over godt arbeid, god service og imøtekommende tannleger.
[Navn fjernet av moderator]

Tusen takk for flott hjelp🤩

Tannlege: Zorica Azanjac Skrevet
Pris

Du er veldig flink og behagelig. Etter fleire år med nye tannlegar, kom eg til deg. Du såg meg, og ville hjelpa meg. Tusen takk, eg er veldig godt fornøgd🤩