Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gågata legesenter
Trygg og dyktig lege
Lege: Pål Georg Rebni SkrevetEn meget god fastlege som tar seg tid til å lytte, og husker hva som har blitt gjort og sagt tidligere.
Skriver svært gode henvisninger til spesialisthelsetjenesten, jeg vet dette da de gangene jeg har hatt behov for det har jeg fått time raskt. Fastlegen følger godt opp. Har fått kommentarer fra leger i spesialisthelsetjenesten om at fastlegen har gjort gode vurderinger og gjennomtenkte, gode tiltak.
Minus: Legekontorets lokaler, her ser det ut som tiden har stått stille siden den kalde krigen.
Grundig og empatisk
Lege: Karoline Henriksen Kvistad SkrevetEr veldig fornøyd med Karoline som fastlege! Hun er god til å lytte og følger opp grundig, så man føler seg godt ivaretatt som pasient. Empatisk og dyktig lege.
Trygg og tillitsfull
Lege: Karoline Henriksen Kvistad SkrevetFantastiske Karoline Kjempeflink lege Er som å vinne i lotto å ha deg som lege stå på KarolineGod kommunikasjon tar seg god tid flink til å forklare henviser raskt videre hvis hun er i tvil og ikke minst lyttende
Fantastisk hjelp og en fantastisk person
Lege: Karoline Henriksen Kvistad SkrevetFikk full hjelp med en gang jeg trengte hjelp og hu ser og hører deg hu gjør al jobben selv så hu få resultat med en gang
Dyktig, effektiv og meget behagelig
Lege: Venugah Bloemhof SkrevetVenugah har en meget behagelig måte å møte pasientene sine på.
Samtidig er hun rask, effektiv og stiller gode oppfølgingsspørsmål.
Du får rask tilbakemelding når hun har fått tilbake prøver. Jeg er meget godt fornøyd med bytte av fastlege til Venugah.