Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gågata legesenter
Fantastisk hjelp og en fantastisk person
Lege: Karoline Henriksen Kvistad SkrevetFikk full hjelp med en gang jeg trengte hjelp og hu ser og hører deg hu gjør al jobben selv så hu få resultat med en gang
Dyktig, effektiv og meget behagelig
Lege: Venugah Bloemhof SkrevetVenugah har en meget behagelig måte å møte pasientene sine på.
Samtidig er hun rask, effektiv og stiller gode oppfølgingsspørsmål.
Du får rask tilbakemelding når hun har fått tilbake prøver. Jeg er meget godt fornøyd med bytte av fastlege til Venugah.
Engasjert og grundig
Lege: Venugah Bloemhof SkrevetEngasjert og grundig lege som tar seg tid til å lytte og vurdere videre behandling. Forklarer godt slik at jeg som pasient har bedre forståelse.
Empatisk, effektiv og hyggelig
Lege: Karoline Henriksen Kvistad SkrevetVeldig godt fornøyd med min fastlege. Hun er lyttende og forståelsesfull , og gir lettfattelige og konkrete svar på spørsmål. Virker vel utdannet og moderne i sin tilnærming til problemer.
Støttende og faglig dyktig
Lege: Venugah Bloemhof SkrevetHun lytter og bruker tid til å bli ordenltlig kjent. Venu møtte jeg først da hun prakiserte hos reimer.
Hun har evnen til å se pasienten evne til at man føler seg bedre bare av å pratet med hu. Man ser at hun liker jobben sin og vil det beste for en og jeg har veldig komplekst sykdomsbilde, men trengte ikke å fortelle henne det for hun hadde gjort grundig forarbeid før timen det satt jeg så stor pris på. Jeg er så glad for at hun skal være i Kongsvinger skulle gitt tusen stjerner om jeg kunne