Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Havnegata Legesenter
Lite empati og forståelse
Lege: Astrid Alvereng SkrevetHun har svært lite empati og hører ikke på deg og dine bekymringer.
Meget missfornøyd.
Anbefaler ikke.
Varm, empatisk og kunnskapsrik
Lege: Astrid Alvereng SkrevetKjempefornøyd med denne legen. Hun virkelig ser sine pasienter og er veldig kunnskapsrik. Håper jeg får ha henne lenge.
Grundig og tilstede
Lege: Mia Schelander Degerstrøm SkrevetEr veldig fornøyd med min nye fastlege. Blei med en gang tatt på alvor for mine helseproblemer. Blir fulgt opp i forhold til det som skal følges opp videre.
Svært dårlig erfaring
Lege: Ingeborg Simonsen SkrevetEtter flere år med denne legen så er det lite positivt å si. Kaos og dårlig/lite oppfølging. Alt kan tydeligvis kureres med paracet og antidepressiva. Har fått hjelp fra andre instanser til undersøkelser og videre medisinsk/kirurgisk behandling i spesialisthelsetjenesten. Heldigvis finnes det alternativer som kan benyttes mens man står på venteliste for bytte av fastlege.
Må lære seg å lytte
Lege: Mia Schelander Degerstrøm SkrevetLytter ikke til pasient, er avfeiende og arrogant.
Kommer med uttalelser som ikke er relevante for årsak til bestilt time.
Savner at lege tar seg tid til å la meg som pasient fortelle/forklare årsak for besøk før konklusjon er satt av en relativt fersk fastlege.
Er også mye borte fra jobb og vanskelig å få time! Blir hvertfall ikke fulgt opp!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?