Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flotmyr Helsehus AS
Varm og engasjert
Lege: Rebecca Renèe Haaland SkrevetJeg er så glad for at jeg fikk henne tildelt som min fastlege. Hun er blid og lyttende. Tar tak i problemene så jeg føler meg veldig ivaretatt! Håper inderlig hun blir værende!
Meget god lege
Lege: Stig Raymund Lillesund SkrevetJeg har hatt han som fastlege i mange år, og vil absolutt ikke slutte med det. Han er alltid rolig i uansett tilfelle. Jeg har vert mye syk og har testet han bedre en de fleste, han er rolig å behersket, både ved innleggelse og ved besøk på kontoret. Bedre lege tror jeg folk må lete lenge etter. 🌺
Trygg lege
Lege: Katarina Burdka SkrevetMå bare si at hun ikke er min fastlege, men hjalp meg umiddelbart med mitt problem. Og vellukket. Meget god lege.
Lite medmenneskelig og ingen forståelse
Lege: Ali Salam Dalfi SkrevetLite medmenneskelig, og ingen forståelse for psykiske plager. Har ikke sett på journal eller er villig til å høre. Og til tross for råd fra andre behandlere nektet meg gradert sykemelding sånn at jeg kunne begynne på jobb igjen å følge planen som er avtalt mellom meg, behandler, nav og arbeidsgiver. Han mener at om jeg går ned 5kg og begynner på jobb så blir alle plagene mine vekke.
Han snakket, flere ganger under timen om medisinsk hjelp til vektnedgang, selv om eg på egenhånd har gått ned 25-30kg
Veldig dyktig, hører etter, tar seg tid, bruker " flre var" prinsippet
Lege: Aleksander Seoane Nymoen SkrevetBeste legen jeg har hatt.Hører etter, proaktiv, tar prøver istedet for å blåse pasientene av med svada som andre leger tar sjansen med.