Luster legekontor

Øyagata 4 6868 Gaupne

Siste vurderinger av behandlere ved Luster legekontor

Passiv.

Lege: Andreas Michael Franck Skrevet

Positiv ved lege samtale. Viste interesse. Støttet meg ikke i samtale med Nav. Jeg har en støyskade og kraftig tinnitus med følgeplager. Har ikke fått noen form for oppfølgning, eller tilbud om behandling.

Frarådes.

Lege: Andreas Michael Franck Skrevet

Lite grundig undersøkelse, konkluderer uten tilstrekkelig grunnlag. Slurv i det administrative. Gir et inntrykk av å være mer opptatt av sin status som lege enn pasientens beste. Han er dog flink til å lytte til pasientens problemstilling.

Den beste legen eg har hatt!

Lege: Siri Liestøl Christensen Skrevet

Heilt super lege! Snill og lett å prate med, empatisk og lyttande. Tek problem på alvor, og virkar til å verkeleg ynskje at du skal få det betre. Gjer alt i hennar makt! Heilt supert lege, beste legen eg har hatt! At det er litt ventetid på kontoret somme tider, kan vere negativt for nokon. Men for meg er dette eit uttrykk for at legen brukar tid på deg, og ikkje kun ser på klokka.

Dyktig lege

Lege: Andreas Michael Franck Skrevet

Tek seg tid til å lytte og framstår som ein forståelsesfull og flink lege. Hyggeleg og profesjonell.

Forståelsesfull lege

Lege: Sofie Linaa Rosager Skrevet

Ho er lyttande og oppteken av pasienten si helse både fysisk og psykisk. Gir av seg sjølv til pasienten og skaper eit trygt pasient-fastlege forhold.