Nimi Storo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer0243002430 ...
Vitaminveien 1A 0485 Oslo

Siste vurderinger av Nimi Storo

Kunnskapsrik

Lege: Aina Emaus Skrevet

Fikk en meget god opplevelse i en vanskelig og smertefull situasjon. Hun er kunnskapsrik, erfaren og skjønte tidlig at mitt tilfelle var utenom det vanlige.
God også til å tilrettelegge for videre oppfølging/behandling med det offentlige helsevesen.
Meget god informasjon!

Svært fornøyd

Manuellterapeut: Frode Hilde Skrevet

Jeg er pasient hos Frode, og vil gjerne uttrykke min store takknemlighet for hans profesjonalitet og ekte omsorg.
Frode er ikke bare en dyktig fysiker, men også en fagperson med høy etisk standard og stor tålmodighet.
Han forklarer alltid situasjonen min på en tydelig og forståelig måte, og jeg føler meg trygg og godt ivaretatt under hele oppfølgingen.
Jeg anbefaler ham på det varmeste til alle som søker nøyaktig, profesjonell og menneskelig behandling.

Trygg og sympatisk

Lege: Rafn Lindal Björnsson Skrevet

Dette virket som en grundig og flink lege, som var sympatisk og samvittighetsfull. Han tok seg god tid og ga en bred og helhetlig vurdering.

Både og

Psykolog: Thomas Nordhagen Skrevet

Opplevde denne terapeuten som medfølende og tok seg tid. Forbedringspotensiale å forholde seg til mine opplevelser av å gå i terapien som jeg ikke opplevde at han tok på alvor. Og Bedre samarbeid å

Lite hjelpsomt

Psykolog: Thomas Nordhagen Skrevet

Jeg syns at denne terapeuten var veldig trivelig til å begynne med, men det ble alt for løst og etterhvert også litt utrivelig rett og slett. Jeg skjønte ikke hva vi holdt på med i det hele tatt og det tror jeg ikke er meningen ved terapi som jeg har forstått det..