Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Narvik Legesenter
Topp lege
Lege: Thomas André Utnes SkrevetDette er en topp lege.
Han er alltid i møtekomme og lytter til hva man som pasient sier.
Han gir gode råd
Flink og faglig oppdatert Lege
Lege: Marius Opshaug SkrevetSuper lege, trivelig og bryr seg om deg uansett problem. Kontakter deg gjerne på telefon om en ber om det. Autorisert som sjømannslege og derfor veldig praktisk å ha han som fastlege i tillegg, om en er sjømann og bruker han som sjømannslege. Oppdatert faglig og er derfor betryggende ha han som fastlege.
Trygg, lyttende og kunnskapsrik
Lege: Marius Opshaug SkrevetTrivelig lege med god kunnskap.
Er lyttende og troverdig. Virker faglig oppdatert.
Har kort ventetid på time.
Trygg og flink
Lege: Marius Opshaug SkrevetHan er min og min manns nye unge lege og vi er kjempefornøyd med ham. Han bryr seg om deg og sjekker og tar prøver for å finne ut. Kan ringe deg hjemme for å høre hvordan det går.Han er en som bryr seg og veldig flink i jobben sin👍😀
Imøtekommende, flink og hjelpsom 🙂
Lege: Sverre Vollen SkrevetHar hatt Sverre som fastlege i over 10 år. Han gjør alt han kan for å hjelpe, er tillitsvekkende og omsorgsfull 🙂 Kan sitt fag og har bred erfaring. Har humor og er enkel å snakke med. Hører på hva du sier og henviser videre om nødvendig. Har fulgt meg gjennom både svangerskap og dagligdagse utfordringer. Flink med barn og ikke nå stress å bruke som gynekolog. Jeg er kjempe fornøyd!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?