Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sellebakk Legekontor AS
Grundig
Lege: Alexander Justad Røise SkrevetVært hos ham selv og med min sønn på 4. Mulig den beste legen jeg har hatt til nå. Tar seg tid og virker grundig. Imøtekommende og hyggelig
Føler seg sett
Lege: Hanne Scheen SkrevetEr det noe hun kan er å sette av tid til å bli hørt og sett. Og hun prøver å hjelpe på best mulig måte. Jeg er super fornøyd
Utilgjengelig
Lege: Ida-Malen Adler Nilsen SkrevetHatt henne som fastlege i to år, besøkt legesenteret rundt 8 ganger. Ingen av gangene var det hun som tok meg imot.
Når jeg spør om dokumentasjon som lett kan gjøres over nett insisteres det på å møtes fysisk, Noe som tar opp halve dagen min for et kvarter på legesenteret.
Siste forespursel på dokumentasjon ble gjort som ovenfor, aktiv samtale på helsenorge, og deretter ikke noe lyd fra henne etter jeg spurte om neste tilgjengelige telefontime, som hun insisterte på måtte gjøres.
Helt sikkert en dyktig dame, men kommunikasjonen her har dessverre feilet kraftig.
Oppleves som nedgraderende over melding.
Anbefales ikke til unge mennesker.
Kanoon !
Lege: Hanne Scheen SkrevetHar også litt tid ekstra for og lytte, setter stor pris på att Hanne gjør det, en stille og rolig miljø og bli behandlet på, anbefales.
Vennlig, empatisk og grundig.
Lege: Ida-Malen Adler Nilsen SkrevetDefinitivt rett kvinne på rett plass. God i samhandling
og kommunikasjon. En vennlig tone og et varmt smil er uvurderlig.