Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret i Nordreisa
Anbefales ikke
Lege: Hermann Josef Schmid SkrevetHan er dårligst til det jeg mener er en av legens viktigste oppgaver, nemlig å lytte. Når han først har tid til å ta deg imot (gjerne vente opptil en time), så bærer det preg av at han har dårlig tid. En gang jeg var for dårlig til å komme meg til legen, ringte jeg å hørte om han kunne ringe meg, men fikk beskjed om at han ikke snakket med pasienter på telefon! Veldig dårlig service.
Han henviser og skriver resepter, det er det han gjør, Han er er ikke interessert i å selv finne ut av noe. Jeg har selv googlet meg frem til flere ting han ikke har giddet å finne ut av. Sånn skal det ikke være.
Jeg anbefaler ikke han som fastlege.
Hverken eller
Lege: Hermann Josef Schmid SkrevetMan må alltid vente på Hermann opp til en time etter avtalt tid. Han er veldig stresset, men likevel folkelig og humoristisk. Han bruker liten tid på fysiske undersøkelser, men lytter til din beskrivelse av problemet og tar deg seriøst. Det hele er fort unnagjort og han henviser til spesialister, gir sykemelding og resepter når det trengs. Dersom han fikk halvert antall pasienter ville nok stressnivået vært lavere og servicen bedre.
svært effektiv
Lege: Hermann Josef Schmid Skreveteffektiv, morsom, snill mot pasientene, oppdatert og tilgjengelig, følger opp. Ulempe er ventetiden, men de andre pasientene trenger den tiden også:) Kan stille forhastede diagnoser.
Germansk effektivtet, ingen menneskelig varme, i underkant kompetent
Lege: Hermann Josef Schmid SkrevetJeg opplever det som en gledelig overraskelse å konstatere at det selv i dag åpenbart er mulig å komme unna med minstemål og fremdeles fremstå som en almenpraktiker i lønnet arbeid. Herr Schmid oppdaget ingenting ved sykdommen min som jeg ikke allerede visste selv og benyttet ikke en eneste anledning til å oppdage mer enn det åpenbare. Som enhver tilhenger av farmakologisk behandling var han rask til å henvise til preparater som formodentlig ville komme til å monne der han selv hadde kommet til kort.
Jeg kan ikke med god samvittighet anbefale denne legen til noe formål.
Fantastisk bra lege!
Lege: Hermann Josef Schmid SkrevetHerman schmid kan bare anbefales på det sterkeste! Fantastisk bra lege, rolig, veldig sympatisk, forståelsesful og genuint interessert i å hjelpe. Dette medfører selvfølgelig oftest lang ventetid, men det synes jeg er bedre enn å sitte hos en stresset lege som bare prøver å få deg fortest mulig ut av kontoret.