Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Herøy Legesenter Møre og Romsdal
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ida Beate Kvalsvik SkrevetEg er veldig fornøgd med fastlegen både til meg og barna. Ho er veldig forståelsesfull, rolig, trygg og flink.
Trygg og lyttende
Lege: Emmanuel Cohen Waluge SkrevetHar aldri hatt en så dyktig og forståelig lege. Han er lyttende og kunnskapsrik.
Anbefales på det sterkeste:)
Manglende handlekraft
Lege: Ida Beate Kvalsvik SkrevetEn passiv lege som manglet nødvendig handlekraft. I stedet for å være i forkant, opplevde vi en gjennomgående passiv holdning til pasientens symptomer.
Legen fremsto som usikker og uerfaren, men var likevel ikke villig til å lytte til innspill eller henvise videre når kompetansen tydeligvis ikke strakk til.
Som pårørende forventer jeg en fastlege som tar ansvar og viser engasjement, spesielt overfor eldre med sammensatte behov, men her var behandlingen avventende og overfladisk. Kan dessverre ikke anbefale denne legen.
Veldig bra
Lege: Jan Magne Frislid SkrevetFlink lege flink å lytte,forklarer godt,alltid vennlig, gir seg god tid,tar ting på alvor sender meg videre når det er nødvendig
Utrolig dyktig lege
Lege: Jørn Tunheim Kippersund SkrevetJørn er en lege jeg virkelig kan anbefale. Han lytter godt, ser deg og gjør alle nødvendige undersøkelser for å finne svar, ikke bare avfeier en bekymret forelder med "bare et virus".
Ikke alle leger klarer ha medfølelse og forståelse når barn blir redde under undersøkelser, men Jørn er rolig og kreativ, og jammen klarte ikke 9åringen ta halsprøve på seg selv.
Jeg har hatt Jørn som lege i Volda for mange år siden, og er nå veldig glad han er i herøy. Anbefales på det sterkeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?