Jan Magne Frislid

Fastlege
Mann, 59 år

Godkjenning

Autorisasjon (1994)

Ledige plasser

0 av 900
Motta varsel hvis denne legen får ledig plass

Venteliste

66 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Jan Magne Frislid er en av 10 fastleger i Herøy

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(8)
8 vurderinger
Tilgjengelighet
(6)
6 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(6)
6 vurderinger
Service
(6)
6 vurderinger

Siste vurderinger av Jan Magne Frislid

Dyktig lege som tar deg på alvor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter perioder med mye helseproblemer har jeg fått mye god oppfølging av Frislid. Opplever han som en redelig og sympatisk lege som kjenner sine egne grenser og henviser videre om han er usikker. Svært takknemmelig for å ha hatt Jan Magne som fastlege gjennom denne tunge tiden med dårlig helse.

Takknemlig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Eg har takknemlig og veldig fornøgd for å ha Jan Magne Frislid til fastlege. Eg har hatt en del sjukdom og utfordringer i mange år. Frislid har alltid tatt meg på alvor når eg har hatt behov for hjelp. Søknader til videre utredning har alldri vore problematisk.

Tar meg på alvor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Frislid har tatt meg på alvor hver eneste gang jeg har trengt han. Jeg syns han svarer godt og er ikke redd for å si ting rett ut....om han er både enig og uenig. Han responderer også rimelig kjapt (samme dag) dersom jeg sender en SMS henvendelse.

Vi kommuniserer godt, og jeg opplever gjensidig tillit

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt han som fastlege i 1,5 år. Det har vært mye helseproblemer og behov for utredning, oppfølging og behandling. Jeg har opplevd han som distre/stressa, men likevel tilstede, lyttende og støttende. Jeg opplever at han sitter i "fastlege-klemma", med altfor mange oppgaver, som det burde vært merkantilt personale som tok seg av. Jeg har fått henvisninger og resepter til rett tid, og Jan har alltid tatt meg på alvor.

Distre, arrogant og lite hjelpsom

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ikke en spesielt god lege.

Har vært med han i ett år og jeg er mildt sagt skuffet. Legen fremstår som lite interessert i å hjelpe, han sier han vil men gjør ikke noe for å hjelpe.
Arbeidsplassen er rotete med hauger av post-it lapper overalt og han bruker mye tid av mine minutter på å klage på data-systemet til legesenteret.

Før jeg skiftet til han hadde jeg en henvisning til sykehus for en utredning som ble avvist med fotnote "om du (fastlege) er uenig med denne avgjørelsen ta kontakt og vi (sykehuset) vil ta inn pasienten for utredning." Jeg ba han om å gjøre dette men legen nektet med begrunnelse at jeg har blitt avvist og dermed var det ikke noe vits i å prøve igjen.

Vil ikke sende henvisninger til fysioterapaut og psykolog, fikk beskjed om at det kunne jeg ordne selv og skrev ut noen papirer som jeg selv skulle ta kopier av, lete på internett etter behandlingssteder og sende henvisningene selv.

I sammenheng med ett NAV møte ble det sagt "Det er ikke min jobb å skrive henvisninger, skal jeg gjøre det så går jo hele dagen og jeg får ikke gjort noe"

Til NAV har han sagt at det eksisterer henvisninger for behandling hos psykolog og venter på svar når han selv ikke har sendt noen.

NAV ønsket ny og oppdatert behandlingsplan, det tok måneder og flere purringer før det forelå. I ettertid viser det seg at det allerede eksisterte en behandlingsplan fra før men meg som pasient hadde aldri hørt om den før NAV tok det opp med meg og legen har ikke sagt noe om den til meg og bare sendte meg hjem for å vente på instruks fra NAV.

NAV har nå gitt meg instruks om å bytte lege.

Vis flere...