Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skudenes kommunale legesenter
lege med forståelse ,og av stor kompetanse innen legevitenskap
Lege: Ola Vassbø Skrevetjeg hadde en tidl fastlege på Avaldnes legekontor ,men legen sluttet desverre ,og dermed ble jeg henvist til ny faslege ,lykken viste seg å bli Dr.Vassbø ,har aldrig sett på maken til oppfølging ,og forståelse av min situasjon ,Dr. Vassbø tok raskt grep iht til diagnose ,prøver osv ,er nå kommet tilbake i arbeid etter lang sykemeldingsperiode ,og ikke minst at han prioriterte pasienten istendenfor honorarer ,og resepter.
vi trenger flere leger av hans kaliber.
Konklusjon:
Meget dyktig lege.
Fantastisk lege!
Lege: Sara Beate Langhelle SkrevetDette er den beste legen jeg noensinne har vært hos. Hun er blid,imøtekommende og virker utrolig dyktig. Du føler deg tatt på alvor, og hun forklarer ting på en enkel og forståelig måte. Tar seg god tid til deg når du er inne hos henne. Pluss for trivelig kontor i tillegg! :)
Super lege
Lege: Sara Beate Langhelle SkrevetFantastisk dyktig, imøtekommende å hører på hva du har å si.
Beste legen jeg har vert borti.
Fantastisk og blid lege
Lege: Ola Vassbø SkrevetTok i mot meg med et åpent sinn og er ikke en typisk lege som "sitter på sin høye hest". Han tar hensyn til det pasienten sier, og lar autonomien veie tungt.
Veldig fornøyd med samtalen med ham og liker at han ikke er arrogant, men snarer veldig hyggelig, blid og morsom.
Veldig annerledes, men bra lege som ikke har en lege-pasient barriere som gjør at man kan føle seg ille til mote.
Anbefaler ham på det sterkeste!
Super lege!
Lege: Sara Beate Langhelle SkrevetHar bare positivt å si om legen! Hun tok meg seriøst, var veldig grei å snakke med, og tok seg tid til å høre på meg! :)
Er veldig glad for at jeg byttet til henne! :)