Om vurderingeneSiste vurderinger av Rosenhoff Tannklinikk
Overraskende god opplevelse med rotfylling!
Tannlege: Usman Riaz Malik SkrevetJeg var litt nervøs før rotfyllingen men opplevelsen var langt bedre enn forventet. Tannlegen var veldig rolig, forklarte prosessen grundig og sørget for at jeg følte meg komfortabel hele veien.
Selve behandlingen var smertefri takket være god bedøvelse, og tannlegen jobbet effektivt og nøyaktig. Etterpå fikk jeg gode råd om etterbehandling, og jeg hadde minimalt med ubehag i dagene etter.
Jeg er utrolig takknemlig for den gode behandlingen jeg fikk og kan varmt anbefale Rosenhoff Tannklinikk til alle som trenger en rotfylling. Profesjonelt, trygt og grundig!
Veldig dyktig og profesjonell tannlege
Tannlege: Usman Riaz Malik SkrevetFikk en smertefri behandling. Opplyser og informerer godt om din tannhelse. Anbefaler på det sterkeste!!
Den beste tannbehandlingen
Tannlege: Usman Riaz Malik SkrevetJeg er veldige fornøyd og de er flinke med behandling jeg ble godt ivaretatt og fikk henvist videre til spesialist
Høflig tannlege
Tannlege: Usman Riaz Malik SkrevetTannlege Usman Malik gir den beste undersøkelsen. Han tar vare på meg hver gang jeg er hos han. Anbefaler han på det sterkeste!
Anbefales!
Tannlege: Usman Riaz Malik SkrevetJeg hadde en veldig god opplevelse her. Tannlegen forklarte alt på en tydelig og beroligende måte. Anbefales!