Om vurderingeneSiste vurderinger av Christiania Park klinikk
Trygg kompetanse
Lege: Lars Andreas Haasted SkrevetJeg var nervøs for denne operasjonen, men det var ingen grunn til det. Lars er en kunnskapsrik og dyktig lege. Han er pedagogisk og informativ- er lyttende, veldig empatisk og ikke minst hyggelig. Han var også omsorgsfull og brukte god tid etter operasjonen for å sjekke at alt var i orden med meg som pasient.
Fantastisk!
Lege: Lars Andreas Haasted SkrevetKlinikken kan anbefales på det sterkeste - de som jobber der er profesjonelle, kunnskapsrike og varme. Man føler seg trygg og godt ivaretatt gjennom hele forløpet.
Veldig Trygg
Lege: Lars Andreas Haasted SkrevetSuper service , varmt mottatt . Veldig god informasjon og avslappende å være på besøk. Personalet smiler fra øret til øret og legen var veldig flink . Veldig rent og ryddig .
Här känner du dig trygg
Lege: Lars Andreas Haasted SkrevetJag har gjort en ögonlocks operation hos Lars. Fantastiskt mottagande av både Lars & personal. Lars är en mycket kompetent man, kände mig trygg hela vägen & blev väldigt nöjd.Tack christiania park klinikk för en fantastisk insats. Jag kommer gärna tillbaka.
Øyelokkoperasjon: Særdeles forøyd
Lege: Lars Andreas Haasted SkrevetJeg ble oprerert for tunge øyelokk.
Det viktigste først: resultatet.
Helt perfekt.
Det nest viktigste: måten man blir mottatt på i resepsjonen, og deretter av kirurg Lars. Min dom: særdeles bra.
Videre undersøkelse og dialog med kirurg: særdeles bra. Han inngir en ro, skaper trygghet, er grundig, lyttende og forklarer hva som skal skje på en lett forståelig måte for pasienten. Jeg gir «10 av 10» her 😊
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?