Gynekolog Hilde Jørgensen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer411 54 320411 54 3 ...
Østensjøveien 79, Bryn senter, 5. etasje 0667 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Gynekolog Hilde Jørgensen

En dårlig opplevelse

Lege: Aditi Singh Skrevet

Legen svarte ikke på spørsmålene mine og utførte ingen undersøkelser som kolkoskopi eller ultralyd, slik man forventer på en vanlig gynekologisk kontroll. Da jeg spurte om gynekologiske råd, ba han meg bare gå til fastlegen. Vi kvinner trenger ikke slike leger.

Dårlig og provoserende opplevelse

Lege: Hilde Jørgensen Skrevet

Jeg hadde en svært dårlig og provoserende opplevelse hos denne gynekologen. Hun fremsto som pengedrevet og fullstendig uinteressert i pasienten. Hun undersøkte meg uten å forklare hva hun gjorde eller hva problemet var. Det eneste svaret jeg fikk var at jeg burde sette spiral – uten medisinsk forklaring eller alternativer.

Undersøkelsen var brutalt smertefull, og jeg fikk sterke smerter etterpå. Jeg har fortsatt vondt og blør litt.

Likevel måtte jeg betale 750 kr, uten å få noen reell forklaring på hva betalingen var for. Da jeg stilte spørsmål, fikk jeg et frekt, arrogant og respektløst svar om at «sånn er det», og at privat lege er dyrere.

Hele opplevelsen var uprofesjonell, ubehagelig, nedverdigende og respektløs. Jeg følte meg overkjørt og dårlig behandlet og ikke ivaretatt i det hele tatt.
Jeg anbefaler henne absolutt ikke.

Mitt andre besøk

Lege: Hilde Jørgensen Skrevet

Etter mitt første besøk hørte jeg mye negativt om Hilde, men kjente meg ikke igjen i det. Nå etter mitt andre besøk kan jeg bekrefte at hun er dyktig, effektiv, blid og hyggelig, og svarer på alle rare spørsmål.

Rolig, trygg og varm

Lege: Hilde Jørgensen Skrevet

Var litt skeptisk etter å ha lest de dårlige vurderingene, men fikk et veldig godt inntrykk av henne.

Flink gynekolog

Lege: Hilde Jørgensen Skrevet

Hilde er presis, hyggelig, forklarer på en forståelig måte. Føler meg godt ivaretatt og trygg hos henne. Anbefales på det sterkeste.