Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sundgata Helsesenter
Ikke gå til denne legen.
Lege: Ida Rashida Khan Bukholm SkrevetJeg var på 1 time hos denne legen og byttet fastlege tvert da timen var over. Hun tok meg ikke seriøst i det hele tatt og ville ha meg til å tro at jeg overreagerte. Hun er ikke noe flink verken på kommunikasjon med pasienter eller faglig. Om du tar helsen din på alvor, burde du velge en annen, for hun gjør ikke det.
Frekk og avvisende
Lege: Ida Rashida Khan Bukholm SkrevetDenne legen vet ikke hva empati er, hun er frekk og bryr seg ikke om problemene til pasientene sine. Hadde ikke anbefalt henne til min værste fiende engang. På hvert eneste besøk med henne har jeg vært den som må komme med mulig diagnose (er ikke dette hennes jobb?). Og når jeg kommer med forslag for jeg har jo ikke peiling så er hun så utrolig slem og får deg til å virke som den dummeste personen på jord. Aldri hatt en bra opplevelse med henne. Jeg har også måtte sittet og vente i resepsjonen i laang tid for at hun skal bli ferdig på tlf hver gang jeg har time. Dette er en lege som ikke respekterer andre og kunne ikke brydd seg mindre om andre og deres problemer.
Føler meg trygg
Lege: Geir Bukholm SkrevetEn dyktig og kunnskapsrik lege. Føler meg trygg hver gang jeg er hos han. Enkel tilgang, og alltid klar når jeg kommer.
Fantastisk!
Lege: Aram Hassan Fares SkrevetDen beste avgjørelsen jeg har gjort, var og bytte lege. Han er sympatisk og oppmerksom. Og svært dyktig! Og nevnte jeg dyktig? 🤣 For det er han virkelig ♥️
Utrolig dyktig å proffesjonell
Lege: Geir Bukholm SkrevetEn lege som hører er en lege gull verdt! Anbefales på sterkeste. Hos geir blir man undersøkt å forstått 100% riktig.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?