Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sundgata Helsesenter
Føler meg trygg
Lege: Geir Bukholm SkrevetEn dyktig og kunnskapsrik lege. Føler meg trygg hver gang jeg er hos han. Enkel tilgang, og alltid klar når jeg kommer.
Fantastisk!
Lege: Aram Hassan Fares SkrevetDen beste avgjørelsen jeg har gjort, var og bytte lege. Han er sympatisk og oppmerksom. Og svært dyktig! Og nevnte jeg dyktig? 🤣 For det er han virkelig ♥️
Utrolig dyktig å proffesjonell
Lege: Geir Bukholm SkrevetEn lege som hører er en lege gull verdt! Anbefales på sterkeste. Hos geir blir man undersøkt å forstått 100% riktig.
Useriøs og lite empatisk
Lege: Aram Hassan Fares SkrevetJeg har vært pasient hos Aram i ca 1 år. Generelt opplevde jeg at mine helseplager ofte blir møtt med lite forståelse, og at jeg ikke alltid blir tatt seriøst. Kommunikasjonen kan virke nedlatende, både i konsultasjoner og via Helsenorge-meldinger.
Om du ønsker en lege som viser forståelse for alle faser i livet, er ikke dette legen for deg.
Meget bra
Lege: Geir Bukholm SkrevetEn meget erfaren lege som tar seg tid til paientene. Det var Geir som forstod at jeg var feilmedisinert på blodtrykksmedisin , jeg hadde fått meget sterke blodtrykksdempende preparat over lang tid før jeg skiftet fastlege og Bukholm forstod dette raskt.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?