Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Oslo Mediq AS
Trygg og hjelpsom
Lege: Yasir Manzoor SkrevetJeg føler meg betryggende etter hver time. Jeg får alt jeg trenger fra fastlege fordi han kan jobben sin. Jeg er veldig fornøyd. Han gjør jobben sin bra!
Høflig og arrogant
Lege: Yasir Manzoor SkrevetVanligvis høflig og imøtekommende, men tydeligvis lite forståelse for hvordan kroniske sykdommer, samt lese- og skrivevansker påvirker livet til mennesker i dette samfunnet. Han latterliggjorde meg og andre jenter som søker om tilrettelegging for eksamen. Sjokkerende at en lege kan ha en slik holdning.
Very good doctor
Lege: Yasir Manzoor SkrevetEn veldig god lege. Jeg får alltid den hjelpen jeg trenger fra ham.
Gir alltid tid, veldig nyttig.
Jeg anbefaler!
Veldig dårlig
Lege: Yasir Manzoor SkrevetKanskje er bra spesialist, men det hjelper ikke hvis han er aldri på stedet. Veldig arrogant og mangler lyst til å hjelpe og forstå hva egentlig plaget er.. Gjort bare registrering på PC. Brukte max 5 minuter på meg og vil ikke høre om andre plager jeg har...
Vennlig og tilgjengelig
Lege: Yasir Manzoor SkrevetEmpatisk, hyggelig, varm og forståelsesfull lege som vil pasienten det beste.
Han lytter, er engasjert og flink. Ikke bare på det medisinske, men også det mentale/mellommenneskelige. Opptatt av pasientens rettigheter.
Går alltid derfra med et smil om munnen.