Legevakt Vest AS

Silurveien 2 0380 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Legevakt Vest AS

Beste fastlege i byen!!!

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Aldrig hatt en fastlege som stiller opp så mye og motivere meg. Mun passer på å har virkelig fått meg på rett vei, anbefales. Håper hun aldri slutter!

De dårlig anmeldelse er fakta

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Jeg har ikke sjekket legelisten før nå, men fikk totalt sjokk over alle de dårlige anmeldelsene som er nøyaktig lik min oppfatning av både stedet og Kari. Jeg har hatt henne som fastlege i over 3 år og det har vært mye vikarbruk, rot med blodprøver og avlyste timer som generer hastetime på 1000,-. Jeg hadde henne igjennom første svangerskapet og fikk som beskjed om å «ta meg sammen da graviditet ikke er en sykdom». Mangler forståelse, empati og egentlig det meste som du håper du vil møte i en lege. Nå i svangerskap nr.2 orker jeg ikke forholde meg til stedet eller henne da jeg føler meg mistrodd allerede nå. For all del, HOLD DERE UNNA!

Styr unna - Ikke profesjonell

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Hatt henne som fastlege i rundt 2 år nå. Hadde en vikar de første timene som tok meg skikkelig på alvor og fulgte meg opp.
Midtveis i det forløpet var Kari tilbake og hun mente at jeg ikke trengte å være sykemeldt. Virket ikke som hun tok meg på alvor i det hele tatt og sa bare at «dette er ikke noe problem, dette ordner seg».
Etterspurte nå nylig blodprøve for å sjekke hormonnivåer. Fikk testet for alt mulig annet enn det jeg etterspurte. Fikk beskjed om at jeg ikke fikk ta nye prøver fordi jeg hadde «fått det som de mente var aktuelt». Hvis jeg skulle ha blodprøver så må jeg betale det selv??
Useriøst. Opplever at hun kun har fokus på å tjene penger over å bry seg om pasientene. Har også måtte rette på flere fakturaer jeg har fått sendt i ettertid da disse ikke stemmer og jeg har blitt trukket for mye mer enn jeg skulle ha blitt.

Tar problemene på alvor

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Seriøs, følger opp til all utredning er gjennomført, og en løsning, diagnose eller videre oppfølging er planlagt.

Ingen empati

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Hadde time hos legen for å diskutere sykemelding da jeg har fått fysiske plager av hvor utbrent og sliten jeg er. Gråt sekundet jeg kom inn på kontoret hennes og fikk null empati. Hun stilte ingen spørsmål og da jeg nevnte de fysiske plagene jeg har i forbindelse med dette så sa hun bare «det er ikke farlig». Jeg fikk ingen sykemelding og ble bare bedt om å holde ut på jobben. Utrolig ubehagelig opplevelse og bli møtt med så lite forståelse.