Legevakt Vest AS

Silurveien 2 0380 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legevakt Vest AS

Styr unna - Ikke profesjonell

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Hatt henne som fastlege i rundt 2 år nå. Hadde en vikar de første timene som tok meg skikkelig på alvor og fulgte meg opp.
Midtveis i det forløpet var Kari tilbake og hun mente at jeg ikke trengte å være sykemeldt. Virket ikke som hun tok meg på alvor i det hele tatt og sa bare at «dette er ikke noe problem, dette ordner seg».
Etterspurte nå nylig blodprøve for å sjekke hormonnivåer. Fikk testet for alt mulig annet enn det jeg etterspurte. Fikk beskjed om at jeg ikke fikk ta nye prøver fordi jeg hadde «fått det som de mente var aktuelt». Hvis jeg skulle ha blodprøver så må jeg betale det selv??
Useriøst. Opplever at hun kun har fokus på å tjene penger over å bry seg om pasientene. Har også måtte rette på flere fakturaer jeg har fått sendt i ettertid da disse ikke stemmer og jeg har blitt trukket for mye mer enn jeg skulle ha blitt.

Tar problemene på alvor

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Seriøs, følger opp til all utredning er gjennomført, og en løsning, diagnose eller videre oppfølging er planlagt.

Ingen empati

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Hadde time hos legen for å diskutere sykemelding da jeg har fått fysiske plager av hvor utbrent og sliten jeg er. Gråt sekundet jeg kom inn på kontoret hennes og fikk null empati. Hun stilte ingen spørsmål og da jeg nevnte de fysiske plagene jeg har i forbindelse med dette så sa hun bare «det er ikke farlig». Jeg fikk ingen sykemelding og ble bare bedt om å holde ut på jobben. Utrolig ubehagelig opplevelse og bli møtt med så lite forståelse.

Hold dere unna

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

En fastlege som kun bryr seg om penger, ikke deg.
Aldri ventet under en halvtime på hun, og aldri vært der inne mer enn 10 min. Hadde hun som fastlege lenge (3 år) og fikk vikar over halvparten av timene. Null empati og hun fikk meg alltid til å føle meg dum som kom til legen. Hun ba meg «gå en tur og stresse mindre», og når jeg byttet lege fikk jeg faste medikamenter og smertestillende å gå på. Dette var altså noe jeg trengte i over et år men hun ikke «trodde på». Nå er jeg nesten helt frisk og har kunnet trappe ned, men hun utsatte min friskhet i over et år.

Kari har dessverre større hjerte for lommeboken sin enn pasientene sine.

Trygg, empatisk, hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Særdeles hyggelig og dyktig. Ble tatt på alvor og godt informert. Føler meg trygg på at jeg har fått riktig diagnose/behandling.