Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legetorget, Lillehammer DA
Trygg og jordnær
Lege: Ingvill Marie Teigen SkrevetVeldig flink lege som tar seg tid til sine pasienter. Hun er kunnskapsrik og jordnær og får deg til å føle deg ivaretatt og trygg.
Trygg
Lege: Anne Brose SkrevetMeget fornøyd med min lege.
Flinke medarbeidere på kontoret.
Føler meg godt ivaretatt
Veldig rask til å evt. henvise meg videre og det er bra!
Trygg og snill
Lege: Gunhild Slåttelid SkrevetDen beste fastlegen jeg har hatt, og jeg har hatt mange pga forskjellige bosteder. Forståelsesfull, omsorgsfull og virkelig en lege som tar seg god tid for å gi best mulig behandling.
Lytter og tar med mine uttalelser i sine vurderinger.
Lege: Anne Brose SkrevetSvært fornøyd med Brose som min fastlege etter min tidligere lege ble pensjonist.
Har en kronisk sykdom som gjør at jeg trenger oftere legebesøk. Opplever å bli hørt og tatt på alvor! Hun ser helheten! Anbefaler henne som fastlege! Eneste minus er at det noen ganger kan bli lenge å vente for å komme inn til timen.
Vil, men får det ikke til!
Lege: Anne Brose SkrevetPrøver alt hun kan å være imøtekommende og forståelsesfull, men det faller i fisk fordi hun samtidig ikke er til stede i det hele tatt. Virker unormalt stresset. Jeg brukte henne et års tid. Da gav jeg opp for hun gjorde veldig mye feil. Skrev ting i sykemelding som var rent oppspinn fordi hun hadde glemt hva jeg hadde sagt. Hun var heller ikke forberedt når jeg kom og brukte tydelig ikke journalen for å danne seg et bilde. Det forundrer meg at hun har fått så mye god omtale. Kanskje hadde det vært bedre om hun tillot seg å skrive på datamaskinen mens vi er der slik at ting blir notert riktig.Såpass tåler vi!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?