Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Inderøy Legesenter
Ekstremt skuffet.
Lege: Carl Nokkve Brastad Bernhardt SkrevetMin erfaring med Carl er dessverre veldig dårlig. Jeg har etter hver legetime gått ut gråtende. Jeg har alltid følt meg dum i samtaler med han og følt meg motløs til å stå opp for meg selv. Jeg har til og med blitt henvist av en turnuslege i mellomtiden, som tydelig anbefalte utredning for en spesifik diagnose. Men jeg ble allikevel ikke hørt. Jeg har på grunn av dette hatt med min psykolog til en legetime. Psykologen forstod min frustrasjon i etterkant av legetimen. Jeg opplevde at han ikke tok meg på alvor trolig fordi min sykdom ikke var fysisk synlig. Jeg var sykemeldt i nesten et halvt år uten videre utredning eller svar på mulig årsak til sykdom. Til slutt ga jeg opp og byttet fastlege. Jeg har i etterkant slitt med tillit til andre fastleger, men fått langt mer hjelp på kort tid enn det jeg gjorde hos han. Jeg håper han har endret seg siden den gang..
Trygg og hjelpsom
Lege: Andrea Lange Getz SkrevetAndrea Lange Getz er en trygg, hjelpsom og utrolig forståelsesfull lege. Hun tar deg alltid på alvor, lytter ordentlig og setter seg godt inn i sykehistorien din. Man føler seg sett og ivaretatt hos henne. Beste legen jeg kan tenke meg
Lite lyttende, for travel
Lege: Carl Nokkve Brastad Bernhardt SkrevetJeg har hatt med flere av mine barn hos han, jeg kan fortelle sykdomsforløp men han lytter ikke. Han spør opp igjen det man akkurat har fortalt. Møter deg ikke oppfattes som en ovenfra og ned holdning. Tar seg ikke tid til å forklare har det travelt
Travel og stresset
Lege: Andrea Lange Getz SkrevetHar hatt Andrea som lege flere år og opplevd henne som kunnskapsrik når det gjelder allmennmedisin. Men mye tull med henvisningene (ikke sent, feil fakta i henvisninger), ting går litt fort og hun virker stresset.
Flink, omsorgsfull og rask.
Lege: Jostein Nordvoll SkrevetFikk umiddelbar god og rask hjelp uten noen formalistiske forsinkelser. En veldig tillitsvekkende og sympatisk lege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?