Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Surnadal Legesenter
Dyktig og hyggelig
Lege: Rebecca Therese Bøe SkrevetMitt første møte med Rebecca var veldig positivt. En hyggelig og dyktig lege med god kompetanse. Vil absolutt anbefale.
Ubehagelig opplevelse
Lege: Rebecca Therese Bøe SkrevetJeg opplevde dessverre konsultasjonen som lite imøtekommende. Jeg kom til timen fordi jeg hadde plager som gjorde meg bekymret, men satt igjen med en følelse av at jeg ikke ble tatt på alvor. Da jeg forklarte symptomene mine, fikk jeg blant annet spørsmål om jeg hadde prøvd å drikke vann, noe som gjorde at jeg følte meg avfeid og ikke trodd. Jeg skulle ønske jeg ble møtt med mer forståelse, lyttet til og tatt på alvor. En mer respektfull og empatisk kommunikasjon ville gjort opplevelsen mye bedre.
behjelpelig og grundig
Lege: Rebecca Therese Bøe SkrevetEn grundig og god lege, lyttet på meg tok prøvene som skulle til, fikk beskjed om å ta kontakt med en gang om problemet ikke ordnet seg.
En veldig flink lege
Lege: Harald Grimstad SkrevetEn svært vennlig lege. Oppmerksom, svarte på alle spørsmålene mine. Jeg sitter igjen med et svært positivt inntrykk og føler takknemlighet for den gode og omsorgsfulle holdningen til min problemstilling.
En fastlege som tar pasienten på alvor
Lege: Sivert Skuggevik SkrevetJeg er svært fornøyd med Sivert som min fastlegen. Han tar seg alltid god tid til å lytte, og jeg opplever at jeg blir tatt på alvor.
Sivert fremstår som svært kunnskapsrik, noe som gjør at jeg alltid føler meg godt ivaretatt når jeg går derfra.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?