Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øksnes Legekontor
Trygg og engasjert lege
Lege: Ingrid Margrethe Isaksen Jørgensen SkrevetDyktig, faglig kompetent og empatisk lege som fremstår som oppmerksom og fokusert på pasienten. Hun tar seg tid til å lytte til pasienten og ser helhetlig på pasienten. Løsningsorientert, også ved kroniske sykdommer. Overvaker langtidsmedisinering og sjekker om det er behov for justering. Forsikrer seg om at det ble tid til alt, før timen avrundes. Man føler seg godt ivaretatt.
Kunnskapsrik, høflig, tar meg alvorlig
Lege: Anette Vibeke Buunk SkrevetHar gode samtaler med henne, hun lytter og gir meg god hjelp. Kunnskapsrik, flink, tar helsen min på alvor
Null kall for å hjelpe pasienten
Lege: Anette Vibeke Buunk SkrevetNull empati, null interesse for sykdommen min, som er kronisk. Det gir meg ikke tillit, jeg føler meg ikke godt behandlet.
Trygg og effektiv
Lege: Ellen Birgitte Pedersen SkrevetKjent henne hele livet og håper hun jobber ti år til. Rask, effektiv og trygg. Ting blir gjort. 10 av 10!
Imøtekommende lege
Lege: Anette Vibeke Buunk SkrevetEn lege som lytter og gir en hjelpende hånd. En som er dedikert til det hun gjør og man trenger ikke å være nervøs for å fortelle noe som helst. Absolutt det smarteste valget jeg har tatt ved endring av fastlege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?