Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sunndal Legesenter
Kjempeflink lege
Lege: Stefan Sass SkrevetJeg lever med en veldig sjelden diagnose, og jeg føler han tar meg på største alvor. Han sier vi på passe eksta godt på deg pga din grunnsykdom. Forstår når jeg har sterke smerter pga diagnosen, og er ikke restriktiv med å skrive ut lindrende medisiner, som gjør at jeg kan ha bedre livskvalitet hjemme og slipper innleggelse på sykehus så ofte. Han er flink til å oppdatere medisinlisten min og ordne med resepter og søknader til Helsenorge.
Han er også flink til å si ifra når han syns jeg må innlegges på sykehus, og siden min diagnose er livstruende i perioder, vet han når jeg trenger helikopter.
Kunnskapsrik og dyktig. Anbefales virkelig.
Kunnskapsrik, interessert og trygg
Lege: Ellen Mollan SkrevetDr Mollan er imøtekommende og blid, er en kunnskapsrik lege som viser omsorg, og det kjennes trygt å ha henne som fastlege. Ikke bare sørger hun for riktig behandling og følger opp, men hun utfordrer deg og stiller spørsmål med oppriktig interesse for å kunne hjelpe best mulig.
Super fornøyd
Lege: Stefan Sass SkrevetHar hatt han i mange år nå. Han er grundig, snill, og tar tid til snakke. Han sendte meg videre når jeg ble bekymret om ting. Jeg var alvorlig deprimert en stund og jeg er her i dag på grunn av han.
Utrolig flink og kunnskapsfull!
Lege: Sabine Karla Sass SkrevetSabine Karla Sass er en lege som jeg personlig føler trygghet til og at hun gir deg den hjelpen som trengs.
Hun viser mye medmenneskelighet og empati og tar seg veldig god tid til å snakke med pasienten sin samt at hun er en veldig livlig og snill dame,
samtidig tar hun ting på alvor når det trengs.
Hun er veldig flink til å komme med mye gode råd og tips som kan forbedre ting på generelt basis, veldig flink til å følge opp blodprøver samt andre behov.
kan virkelig anbefale henne på det sterkeste. kjempe flott dame!
Dyktig og veldig kunnskapsrik lege.
Lege: Sabine Karla Sass SkrevetSabine Sass er en veldig dyktig lege som evner og se den enkelte pasientens behov og forstår at ikke alle pasienter kan tilnærmes på samme måte.
Hun er generelt en veldig god lege og jeg kan virkelig anbefale henne.