Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Biskopshavn Legesenter AS
Trygg, flink og imøtekommende
Lege: Yngva Moldestad Celius SkrevetNoe lang ventetid på venterommet kompenseres med god oppfølging, nøye gjennomgang og god info når det er nødvendig.
Lett og trygg å prate med, har ingenting å utsette på Yngva, tvert i mot. En god lege for både voksne og barn.
Styr unna.
Lege: Yngva Moldestad Celius SkrevetHvis du liker å vente 20 til 40 minutter på venterommet, elsker å krangle og liker å ha en dyr fastlege, så er dette legen for deg.
Jeg bytter så snart som mulig.
God lege
Lege: Yngva Moldestad Celius SkrevetLytter og er i møtekommende. Stor sett tilgjengelig. Gir gode råd og får meg til å føle meg trygg. Henviser ved behov.
Interessert og imøtekommende
Lege: Yngva Moldestad Celius SkrevetEt av de beste legene jeg har hatt! Hun er veldig imøtekommende og man føler seg ivaretatt og tatt seriøst nok. Men hun har en tendens å konkludere for fort og man føler man ikke blir "ferdig" å gå i dybden og forklare en situasjon, noe som går på bekostning av kommunikasjonen og det veier ned. Ellers er hun veldig løsningsorientert, samarbeidsvillig og ikke minst interessert i oppfølging av prosessen til forbedring, noe som er veldig viktig for at man skal føler seg trygg. Tilgjengeligheten kunne vært mye bedre. Opplever det tar noe lengre tid å få legetime med henne, antakelig har hun for mange pasienter. Det er mye forsinkelser. Av og til har jeg også opplevd at legetimene forstyrret midt i timen. Ellers vil jeg anbefale henne men helt ærlig ingen 5'er lege.
Fantastisk lege!
Lege: Yngva Moldestad Celius SkrevetBeste legen jeg har hatt. Blir tatt på alvor, lytter og stiller relevante spørsmål. Er interessert i oppfølging. Føler meg veldig verdsatt og forstått. Bruker den tiden man trenger.
Får time kjapt og ikke spesiell tlfkø.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?