Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestkanttorget Legekontor AS
Fastlege som kan anbefales
Lege: Mohammad Zaheer Abbas SkrevetDr Abbas er alltid profesjonell og omsorgsfull. Han forklarer alt klart og tar seg tid til å lytte. Han skaper en trygg og vennlig atmosfære, følger opp nøye og gir gode råd. Det nye legekontoret er moderne og godt tilpasset pasientene. Jeg kan varmt anbefale ham.
lite forståelse
Lege: Mohammad Zaheer Abbas SkrevetKommer for sent på jobb. Viste lite forståelse for mine problem og symptomer. Jeg har nå byttet fastlege.
Elendig lege
Lege: Mohammad Zaheer Abbas SkrevetKommer for sent på jobb hver eneste dag, og lar pasienter vente i 20-30 minutter på at han kommer sent på jobb. Glemmer å informere pasient om viktig informasjon fra andre leger. Glemmer å gi resept. Har ingen digitale muligheter, oppdaterer ingenting til helsenorge... Sekretær behandler pasienter uten å lukke dører, og deler sensitiv informasjon foran venterommet.
Flink med barn
Lege: Mohammad Zaheer Abbas SkrevetBarnet mitt har dr. Abbas som fastlege og vi har vært der flere ganger over tid. Ingen ting å klage på. Snill, grundig og tålmodig. Tar ikke betalt for barn selv om jeg tilbød å betale.
Veldig hyggelig lege og legesekretær og helt moderne og rent , ssytematisk legekontor
Lege: Mohammad Zaheer Abbas SkrevetVeldig fornøyd med Dr Abbas og Dr Kumar.
De har en rent og moderne legekontor og hyggelige leger og sekretær.
Jeg anbefaler på det sterkeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?