Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tromsøya Legesenter AS
Fantastisk flott lege
Lege: Stian Martinussen SkrevetLege som tar deg på alvor å som jeg synes utviser en meget høy medisinsk kompetanse. Veldig enkelt å forholde seg til han!
Lege som tar seg tid
Lege: Stian Martinussen SkrevetStian er en dyktig lege som virkelig tar seg tid til pasientene sine. Han lytter og stresser ikke gjennom timen.
- for å ofte måtte vente lenge på time fordi han er fullbooket, og at han er en del forsinket til timene
BESTE LEGEN I VERDEN
Lege: Stian Martinussen SkrevetDyktig lege som lytter godt å tar seg god tid, stresser ikke. Føler meg alltid bedre når jeg har vært hos han. Før hadde jeg legeskrekk, nå ELSKER jeg å gå til legen, nå som han er min lege. Veldig god å forklare ting, å ikke på legespråk, men sånn at jeg skjønner. Kommer alltid med gode eksempler på å sammenligne ting med slik at jeg forstår.Beste legen som finnes!
Den aller beste
Lege: Stian Martinussen SkrevetEn empatisk, faglig dyktig og engasjert lege! Han har sjelden hastverk, og jeg opplever å bli godt ivaretatt. Hele familien har ham som fastlege. Byens beste lege!
Best.
Lege: Stian Martinussen SkrevetAldri vært mer fornøyd med en lege! Blir hørt og forstått og informert på en kjempe fin måte! Alle leger burde ta en teskje av lærdom fra han!:)
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?