Tromsøya Legesenter AS

Stakkevollvegen 41 9010 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Tromsøya Legesenter AS

Dyktig lege

Lege: Fredrik Ostad Grunnreis Skrevet

Har vært hos ham mange ganger da han vikarierte for fastlegen min. Han er hyggelig, flink til å undersøke og gir gode og grundige svar. Spesielt når det gjelder muskel- og skjelettlidelser er han utrolig kunnskapsrik og dyktig.

Han behersker den kunsten det er å bruke tiden effektivt, men uten å stresse opp meg som pasient. Anbefales.

Bytter til annen lege og Legekontor

Lege: Åsa Wilhelmsen Otterlei Skrevet

Føler meg ikke tatt på alvor. Lurer på om hun undervurderer helseproblemet pga av manglende kompetanse eller om hun ikke tror på det jeg sier.
En får ikke booke time selv, må ringe. Fikk beskjed om at det ikke var ledige timer på 2 uker og ikke åpen timeliste etter det. Fikk ikke forslag om vikar.
Det kan være evanskelig å finne frem. Det er merket, men en av plakatene har pil som sender folk i feil retning gjennom et stort rom. Kan ikke se at det er taktil merking for synshemmede. Det er også pyntegjenstander i veien for døråpner for de som bruker rullator eller rullestol.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Mari Hansen Skrevet

Hun er lyttende og grundig i undersøkelser for å finne hva som feiler. Stiller presise diagnoser på et opplevd problem

Fantastisk god og dyktig lege

Lege: Mari Hansen Skrevet

Mari er en lege som virkelig lytter og tar deg på alvor. Hun fyller rommet med trygghet, er faglig svært dyktig, og er god til å forklare vurderingene sine og informere om mulige alternativer. Hun er nøye, effektiv og samtidig varm i møte med pasienten. En lege jeg har full tillit til.

Trygg og grundig

Lege: Åsa Wilhelmsen Otterlei Skrevet

Åsa har møtt meg med trygghet og genuin interesse for meg og min helse. Hun tar initiativ til å følge opp problematikk utover det jeg selv hadde tenkt på som relevant. God på kommunikasjon og gir forståelig informasjon og tilbakemelding.
En knalldyktig fastlege!