Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tromsøya Legesenter AS
Vent til etter ferien med å bytte hit
Lege: Åsa Wilhelmsen Otterlei SkrevetFikk ikke time, for det var fullbooket frem til ferien. Da jeg ringte kontoret fikk jeg beskjed om at de kun har øyeblikkelig hjelp i ferien og andre kontoret har stengt. Leste i avisen at alle fastleger skal ha vikar i ferien, så det er jo rart. Hadde jeg visst dette hadde jeg i alle fall ventet til høsten med å bytte lege. Helsesekretærene jeg har snakket med har også vært lite hjelpsomme og hyggelige.
Fantastisk god og dyktig lege
Lege: Mari Hansen SkrevetMari er en lege som virkelig lytter og tar deg på alvor. Hun fyller rommet med trygghet, er faglig svært dyktig, og er god til å forklare vurderingene sine og informere om mulige alternativer. Hun er nøye, effektiv og samtidig varm i møte med pasienten. En lege jeg har full tillit til.
Trygg og grundig
Lege: Åsa Wilhelmsen Otterlei SkrevetÅsa har møtt meg med trygghet og genuin interesse for meg og min helse. Hun tar initiativ til å følge opp problematikk utover det jeg selv hadde tenkt på som relevant. God på kommunikasjon og gir forståelig informasjon og tilbakemelding.
En knalldyktig fastlege!
Fantastisk menneskekjenner.
Lege: Mari Hansen SkrevetGod til å lytte . bryr seg . God menneskekjenner. Anbefales. Nøler ikke med å videresende pasienten til f,eks røntgen eller mr om hun lurer på noe.
Grundig, flink, hyggelig
Lege: Tina Coucheron SkrevetHadde med barnet mitt som hun var flink med, og det er et barn som kan være skeptisk til nye, fremmede voksne. Hun skapte tillit raskt. Gjorde grundig undersøkelse, sendte henvisning for videre prøvetaking og svarte oss raskt på helsenorge. En veldig hyggelig og flink lege. Anbefales!