Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tromsøya Legesenter AS
Skjerpet og dyktig
Lege: Tina Coucheron SkrevetOppdaget tidlig kreftsymptomer jeg selv ikke var våken for. Føler meg tatt seriøst og ivaretatt gjennom hele løpet. Vennlig og utrolig kompetent!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Mari Hansen SkrevetMari er en svært dyktig og kompetent fastlege som alltid møter pasienten med varme, respekt og forståelse. Hun er en god menneskekjenner og har en imponerende evne til å lytte og ta bekymringer på alvor. Hos Mari føler man seg sett, hørt og tatt på alvor, uansett problemstilling. Hun er faglig trygg, forklarer ting på en forståelig måte og gir alltid gode, gjennomtenkte råd. Mari nøler aldri med å henvise videre når det er nødvendig, noe som gir stor trygghet. Oppfølgingen er grundig, og hun skaper tillit gjennom sitt engasjement og profesjonalitet.
Lite empatisk og flexibel
Lege: Tina Coucheron SkrevetJeg ønsker med dette å uttrykke min dype skuffelse over behandlingen jeg har mottatt i forbindelse med et dødsfall i nær familie. I en av livets vanskeligste situasjoner ba jeg om videre konsultasjon og forventet støtte og fleksibilitet. I stedet mottok jeg kun en tekstmelding i retur.
Måten dette ble håndtert på opplevdes lite imøtekommende og svært lite fleksibel. Jeg finner det vanskelig å forstå at en pasient i krise blir møtt på denne måten. Jeg har rett og slett ikke ord for hvor sårende og utilstrekkelig denne behandlingen har vært.
Veldig kunnskapsrik og positiv
Lege: Tina Coucheron SkrevetJeg kan på det sterkeste anbefale Tina som fastlege.
Hun har gode evner til å lytte og er en veldig varm og åpen person. Hun er både kunnskapsrik og grundig, og jeg føler at jeg kan stole på det hun sier.
Jeg har aldri hatt en bedre fastlege enn Tina, og for første gang føler jeg at jeg kan gå til legen uten en klump i magen.
dårlig tid
Lege: Marte Støback Bjørsvik SkrevetMan får bare komme med en kroppsdel av gangen selv om man har en sykdom som involverer flere kroppsdeler. søker gjerne til spesialist, men det tar mange måneder og så er det feil spesialist ettersom man bare får en kroppsdel av gangen. time varer 7-8 minutter og man går skuffet derfra uten å ha fått hjelp.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?