Tromsøya Legesenter AS

Stakkevollvegen 41 9010 Tromsø

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Tromsøya Legesenter AS

Skjerpet og dyktig

Lege: Tina Coucheron Skrevet

Oppdaget tidlig kreftsymptomer jeg selv ikke var våken for. Føler meg tatt seriøst og ivaretatt gjennom hele løpet. Vennlig og utrolig kompetent!

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Mari Hansen Skrevet

Mari er en svært dyktig og kompetent fastlege som alltid møter pasienten med varme, respekt og forståelse. Hun er en god menneskekjenner og har en imponerende evne til å lytte og ta bekymringer på alvor. Hos Mari føler man seg sett, hørt og tatt på alvor, uansett problemstilling. Hun er faglig trygg, forklarer ting på en forståelig måte og gir alltid gode, gjennomtenkte råd. Mari nøler aldri med å henvise videre når det er nødvendig, noe som gir stor trygghet. Oppfølgingen er grundig, og hun skaper tillit gjennom sitt engasjement og profesjonalitet.

Lite empatisk og flexibel

Lege: Tina Coucheron Skrevet

Jeg ønsker med dette å uttrykke min dype skuffelse over behandlingen jeg har mottatt i forbindelse med et dødsfall i nær familie. I en av livets vanskeligste situasjoner ba jeg om videre konsultasjon og forventet støtte og fleksibilitet. I stedet mottok jeg kun en tekstmelding i retur.

Måten dette ble håndtert på opplevdes lite imøtekommende og svært lite fleksibel. Jeg finner det vanskelig å forstå at en pasient i krise blir møtt på denne måten. Jeg har rett og slett ikke ord for hvor sårende og utilstrekkelig denne behandlingen har vært.

Veldig kunnskapsrik og positiv

Lege: Tina Coucheron Skrevet

Jeg kan på det sterkeste anbefale Tina som fastlege.
Hun har gode evner til å lytte og er en veldig varm og åpen person. Hun er både kunnskapsrik og grundig, og jeg føler at jeg kan stole på det hun sier.
Jeg har aldri hatt en bedre fastlege enn Tina, og for første gang føler jeg at jeg kan gå til legen uten en klump i magen.

dårlig tid

Lege: Marte Støback Bjørsvik Skrevet

Man får bare komme med en kroppsdel av gangen selv om man har en sykdom som involverer flere kroppsdeler. søker gjerne til spesialist, men det tar mange måneder og så er det feil spesialist ettersom man bare får en kroppsdel av gangen. time varer 7-8 minutter og man går skuffet derfra uten å ha fått hjelp.