Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bindal Legekontor
Interessert og dyktig
Lege: Randi Beate Sjøvoll SkrevetSvært fornøyd med Randi som fastlege, beste jeg har hatt i løpet av mine 30 år. Hyggelig og imøtekommende! Tar dessverre litt lang tid å få time, noe som ikke er hennes feil.
Ikke fornøyd
Lege: Randi Beate Sjøvoll SkrevetVanskelig å få legetime hos. Når jeg endelig fikk time så ble jeg ikke tatt alvorlig å tillstanden min forverret seg ekstremt masse.
Nøye og kunnskapsrik.
Lege: Stian Holmvik SkrevetStian Holmvik er en fantastisk lege som er meget imøtekommende, dyktig og nøye- uansett hva problemet måtte være. Han ser hele mennesket, og man føler seg godt ivaretatt- både medisinsk og psykisk. I love this guy!
Ok lege
Lege: Randi Beate Sjøvoll SkrevetJeg har hatt Randi som fastlege i mange år. Det har gått greit, men hun mangler en del fortåelse og empati.
Jeg ble skikkelig syk, men dette ble ikke tatt på alvor og jeg har følt meg mistenkeliggjort og at jeg bare måtte ta meg sammen. Jeg har heller ikke fått god veiledning eller råd i et langvarig sykdomsforløp. Fort ut i jobb er hennes løsning og det har blitt en dyrekjøpt erfaring for meg.
Best i byen!
Lege: Stian Holmvik SkrevetMannen er rett på sak, nøyaktig, effektiv og tillittskapende.
Han er meget faglig oppdatert, og er veldig dyktig på å forklare avansert fysiologi og patologi på en slik måte at jeg som pasient forstår hva som menes. Har man Holmvik som fastlege kan man være sikker på at man er i de beste hender.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?