Ringen Livsstil og Legesenter AS

Telefonnummer 22 22 42 42 22 22 42 ...
Sognsveien 77A 0855 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Ringen Livsstil og Legesenter AS

Lyttende, empatisk og løsningsorientert

Lege: Charlotte Amy Salter Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med både Charlotte og vikarlegene. Jeg opplever Charlotte som lyttende, og hjalp meg da jeg stod i en vanskelig situasjon. Jeg opplever henne som kunnskapsrik, og flink med det psykiske aspektet, med fokus på det som er livsstilsbasert. Dette synes jeg er viktig hos en lege. Opplever ingen problemer med kommunikasjonen som andre nevner. Hun forstår norsk godt og uttrykker seg godt på norsk, med noen engelske ord innimellom.

Fantastisk fastlege, lyttende, trygg og kunnskapsrik.

Lege: Hanna Ingeborg Sandén Sydnes Skrevet

Hanna er den beste fastlegen, hun er lyttende, viser omsorg og tar pasienten på alvor. Hun er faglig trygg, kunnskapsrik og henviser videre når det er nødvendig. Jeg føler meg så godt ivaretatt og respektert. Jeg har anbefalt henne til venner som er like fornøyde som meg. Hanna anbefales på det varmeste.

Professional and caring.

Lege: Charlotte Amy Salter Skrevet

Every visit to Charlotte bas been a joy. She not only helps with your immediate concerns but is also interested in your general well being and health moving forward.

She genuinely cares about your health and wellbeing and is professional and personable. Highly recommend her! :)

Engasjert , lyttende og empatisk

Lege: Audun Finstad Skrevet

Byttet til Audun i november 2025 som min nye fastlege etter anbefaling. Det viste seg å være ett veldig godt valg. Jeg ble tatt godt i mot både i resepsjon og av Audun. Han var oppriktig interessert i å bli kjent med meg og mine helseutfordringer. Sammen hadde vi en nøye gjennomgang av min helse og status på blodprøver. Han følger tett opp og på bakgrunn av hans oppfølging har jeg iløpet av kort tid fått en vesentlig bedre helse og livsstil. Audun er en faglig sterk lege med oppdatert tilnærming til meg som pasient. Setter spesielt pris på hans bakgrunn og kompetanse innen kosthold og idrett. Ser hele meg. Vet ikke hvor mange pasienter han har , men når jeg er der føler jeg meg som den eneste pasienten.

Dårlig opplevelse

Lege: Charlotte Amy Salter Skrevet

Hun bør videreutvikle sin evne til å lytte, til å sette seg inn i pasientens situasjon, til å stille oppfølgingsspørsmål, til å se helheten og til å møte pasienter med varme og omsorg.