Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Sandnes
Uinteresseret i dine problemstillinger
Lege: Christian Nakling SkrevetUinteresseret i dine problemstillinger. De disikusjoner du har med legen får ingen konsekvenser for senere epikriser og medikamentutskriving.
Ingen tillit til legen
Lege: Christian Nakling SkrevetDet virker som om han er livredd for å sende pasienter videre til spesialist. Medisinerer bort symptomene isteden for å finne årsak til sykdom.
God følelse av å bli ivaretatt!
Lege: Christian Nakling SkrevetEtter en årrekke med samme fastlege, var det ikke så lite spenning knyttet til å skulle skifte, da tidligere lege ble pensjonist.
Denne overgangen har imidlertid gått over all forventning bra! Jeg føler at jeg har en lege som lytter, og som er villig til å finne løsninger på de plagene en måtte ha. Ikke minst også har han vært en god hjelp til å sende meg videre i systemet, der dette har vært nødvendig. En helt utmerket støtte!
Dyktig, hjelpsom, trygg.
Lege: Christian Nakling SkrevetEn mann jeg er blitt tatt både avlvorlig av og fått den hjelpen jeg trenger av. Han er ikke redd for å sende pasienter videre til vurdering av spesialister. På den tiden han hat hatt siden overtagelsen, har jeg aldri følt meg utrygg eller at han ikke hadde tid til å høre på meg.
Meget bra lege!
Lege: Christian Nakling SkrevetHar fått et godt inntrykk av han fra første stund. Har tatt meg inn etter stengetid, ringt meg tilbake for å høre hvordan det gikk etter sykehusopphold, og virkelig tatt meg på alvor.
Kan ikke annet enn å gi han beste skussmål.